google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επαφές Κόλλια στο ΚΑΦΚΑ και το προσωπικο των Δήμων

Επαφές Κόλλια στο ΚΑΦΚΑ και το προσωπικο των Δήμων

Την Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου ο εκλεγής Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας μαζί με τους Δημοτικούς Συμβούλους Αναστάσιο Πούλο και Χαράλαμπο Παγάνη επισκέφθηκαν τον Πρόεδρο του ΚΑΦΚΑ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ και συζήτησαν τις προοπτικές αναβάθμισης του Κέντρου. Ο κ. Κόλλιας κατέθεσε την αμέριστη στήριξη της νέας Δημοτικής Αρχής στην ανάγκη ύπαρξης και αναβάθμισης του ΚΑΦΚΑ κάτι που αποτελεί αίτημα της Τριφυλιακής κοινωνίας και πέραν των ορίων αυτής.
Το μεσημέρι της ίδιας μέρας ο κ. Κόλλιας συναντήθηκε με τις εκλεγμένες τριμελής επιτροπές των υπαλλήλων των Δημοτικών Ενοτήτων Φιλιατρών και των Γαργαλιάνων και συζήτησε μαζί τους την ομαλή μετάβαση στο νέο καθεστώς του Δήμου Τριφυλίας. Ζήτησε από αυτούς προτάσεις και ιδέες έτσι ώστε το σύνολο του προσωπικού του νέου Δήμου να βρεθεί σε λειτουργική ετοιμότητα από την 1η Ιανουαρίου του 2011 που αναλαμβάνει καθήκοντα η νέα δημοτική αρχή. Τους υπενθύμισε τις ήδη διακηρυγμένες θέσεις της Δημοτικής Παράταξης «Τριφυλία Ισόρροπη Ανάπτυξη» προς δύο κατευθύνσεις: Σεβασμός των δικαιωμάτων του πολίτη και σεβασμός των δικαιωμάτων των εργαζομένων.
Την Παρασκευή 10 /12/10 ο κ. Κόλλιας, θα παραστεί στην ημερίδα που διοργανώνει η Ευρωκοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ στην Αθήνα με την παρουσία του Πρωθυπουργού, υπουργών της κυβέρνησης και επιτρόπων της Κομισιόν.
Το Σάββατο 11/12/10 θα παραστεί στην απονομή των βραβείων του ποιητικού διαγωνισμού που έχει καθιερώσει ο Δήμος Γαργαλιάνων στα πλαίσια των Αγαπηνείων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη