google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ορθιος κρατήθηκε ο ΑΟΚ με 3-3 στην παγωμένη Ζάκυνθο

Ορθιος κρατήθηκε ο ΑΟΚ με 3-3 στην παγωμένη Ζάκυνθο

Σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι το οποίο είχε έξι γκολ, ένα χαμένο πέναλτυ και πολλές ευκαιρίες μπροστά από τις 2 εστίες, ο Αστέρας Μαχαιράδου ήρθε ισόπαλος 3-3 με την Κυπαρισσία. Φυσικά το αποτέλεσμα δεν ευνοεί καμιά από τις δύο ομάδες, στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στην κατηγορία.
Να δούμε λεπτό προς λεπτό την αναμέτρηση ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο της Δ΄ Εθνικής.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-3
ΕΝΑΡΞΗ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
12' Το Μαχαιράδο πιέζει για ένα γρήγορο γκολ χωρίς όμως κάποια αξιόλογη φάση.
20' Καμιά αξιόλογη φάση στα καρέ των δύο ομάδων. Το παιχνίδι σε αυτα τα πρώτα λεπτά είναι χλιαρό χωρίς ενδιαφέρον.
22' Γυριστό σουτ του Πάστρα, έπεσε και μπλόκαρε στην γωνία του ο Μπίζος.
23' Ανατροπή στη μεγάλη περιοχή του Πάστρα, οι γηπεδούχοι ζήτησαν πέναλτυ αλλά ο δαιτητής είπε να συνεχιστεί ο αγώνας.
27' Σέντρα Ματαράγκα, στην κίνηση σουτ ο Καλαμαράς, προβολή του Πάστρα και η μπάλα μόλις άουτ.
35' Ο Μακρής πέρασε την μπάλα πάνω από το σώμα του Ρίκου και ο Βυθούλκας έδιωξε την μπάλα πάνω στην γραμμή, σώζοντας την ομάδα του από σίγουρο γκολ.
ΤΕΛΟΣ Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 0-0
ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΩΝΑ: Μέτριο θέαμα σε ένα παιχνίδι κέντρου όπου φαίνεται να ισχύει η παροιμία "φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη".
ΕΝΑΡΞΗ Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
46' ΓΚΟΟΟΛΛΛ... Σέντρα Κακολύρη, ο Νικολόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο Μπίζος προσπαθώντας να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα. Μαχαιράδο - Κυπαρισσία 1-0.
53' ΓΚΟΛ.... Γρήγορη απάντηση για τους φιλοξενούμενους, με τον Δαραμάρα να στρώνει για τον Μακρή και αυτός με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-1.
58' ΓΚΟΛ... Εκτέλεση φάουλ από αριστερά του Μακρή, ο Καταβάτης έπιασε την γυριστή κεφαλιά, αιφνιδίασε τον Ρίκο και σημείωσε το 1-2.
62' Δύο αλλαγές για το Μαχαιράδο. Βγήκαν Προκόπης και Σταμίρης και μπήκαν Ρίκος και Τσιλίκης αντίστοιχα.
67' Πιέζει για την ισοφάριση το Μαχαιράδο ενώ χάθηκε ευκαιρία με τον Νικολόπουλο όταν επιχείρησε το γυριστό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή και η μπάλα πέρασε μόλις άουτ.
70' Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλαμαρά, η μπάλα μόλις άουτ.
76' ΓΚΟΟΟΛΛΛ.... Ο Νικολόπουλος με κεφαλιά έκανε το 2-2.
77' ΓΚΟΟΟΟΛΛΛ... Ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ σηέίωσε το 3-2. Χατ-τρικ γι ατον Νικολόπουλο.
79' ΓΚΟΛ...Ανατροπή του Παναγόπουλου από τον Τσιλίκη και ο διατητής δίνει πέναλτυ. Στην εκτέλεση του πέναλτυ ο Λυδιώτης ο οποίος κάνει το 3-3.
84' Χαμένο πέναλτυ για το Μαχαιράδο. Ο Τριπόδης ανέτρεψε τον Νικολόπουλο και ο διαιτητής έδειξε το σημείο οτυ πάναλτυ. Στην εκτέλεση ο Καλαμαράς έστειλε την μπάλα πάνω στον τερματοφύλακα.
ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 3-3
Οι συνθέσεις…
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΔΟΥ (Γούλιαρης-Καλαμαράς): Ρίκος(62' Τσιλίκης Ν), Αντίοχος Χ(90 +1' Μεμάϊ), Προκόπης(62' Προκόπης), Βυθούλκας, Καλαμαράς, Βοζαΐτης, Τσάνης, Νικολόπουλος, Πάστρας, Ματαράγκας, Κακολύρης.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ (Νίκος Αντωνόπουλος): Μπίζος, Μανδραπήλιας, Καταβάτης, Στρατικόπουλος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Μακρής, Δαραμάρας, Ανδρουτσής(46' Σιδέρης), Σταματόπουλος(85' Τριπόδης).

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη