google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αφθονο χιούμορ στην θεατρική παράσταση με Κυπαρίσσιους!

Αφθονο χιούμορ στην θεατρική παράσταση με Κυπαρίσσιους!

ΜΙΑ έξοχη θεατρική παράσταση συνοδευόμενη παο δύο μικρά θεατρικά σκετσάκια παρουσιάστηκαν στο λιμενοβραχίονα της Κυπαρισσίας με δύο μοναδικές εκπλήξεις ολοκληρώνοντας το καλοκαίρι και τις τελευταιες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού καλοκαιριού.
Πιο αναλυτικά ο θίασος Κύκλος του Ηλία Γκέκα παρουσίασε το θεατρικό έργο 'Πρόταση γάμου' του Τσέχωφ με την έξοχη ερμηνεία δύο ηθοποιών εκ των οποίων ο ένας ήταν Κυπαρίσσιος! Πρόκειται για την γνωστή κωμωδία που άρεσε και καταχειροκροτήθηκε απο τον κόσμο καθώς η είσοδος για το κοινό ήταν δωρεάν με την ευγενική χορηγία των καταστημάτων της πόλης μας.
Αμέσως μετά παρουσιάστηκαν δύο ακόμα σκέτς ως θεματικές ενότητες με τίτλο 'Το κατσαβίδι' και το 'Ο πιο καλός ο μαθητής' όπου έβγαλαν άφθονο γέλιο καθώς οι ερμηνείες ήταν πραγματικά αυθόρμητες καταφέρνοντας να συμμετέχει ενεργά το κοινό. Στην παράσταση εκτός απο τον Ηλία Γκέκα και την συνοδό του ηθοποιό έπαιξαν ο Κυπαρίσσιος φοιτητής της σχολής Θεάτρου στο Ναύπλιο Απόστολος Αποστολόπουλος και για πρώτη φορά ο Νίκος Μπαγουρδής προσφέροντας άφθονο γέλιο. Πάντα τέτοια καθώς ο υπεύθυνος του θεατρικού σχήματος μας δήλωσε ότι θέλει να ανεβάσει το χειμώνα ένα έργο για τον Πολύβιο Δημητρακόπουλο που κατάγεται απο την περιοχή μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη