google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ενα βήμα πριν την υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου η Ν.Δ.

Ενα βήμα πριν την υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου η Ν.Δ.

Πυρετώδεις είναι οι διαβουλεύσεις αυτοδιοικητικών της Ν.Δ. στο Δήμο Τριφυλίας, μετά την απόσυρση της υποψηφιότητας του Τάκη Κατσίβελα, για να βρεθεί νέα, κοινά αποδεκτή, ενωτική και δυναμική υποψηφιότητα. Οι γαλάζιοι αυτοδιοικητικοί εμμένουν και επιμένουν στη θέση που έχουν από την αρχή εκφράσει και στον ίδιο τον πρόεδρο της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά, ότι ο υποψήφιος δεν πρέπει να είναι από την Κυπαρισσία, αλλά από Γαργαλιάνους ή Φιλιατρά. Με βάση αυτή την αδιαπραγμάτευτη θέση, μέχρι στιγμής φέρεται να προκρίνεται η υποψηφιότητα του Ευστάθιου Ανδρινόπουλου, υποστράτηγου ε.α. από τους Γαργαλιάνους.
Ο ίδιος, θυμίζουμε, είχε εκφράσει ενδιαφέρον και είχε καταθέσει σχετικό αίτημα για αξιολόγηση της υποψηφιότητάς του στα Όργανα της Ν.Δ. Όπως μας είπαν φίλοι του κ. Ανδρινόπουλου που προωθούν την υποψηφιότητά του, «η υποψηφιότητα Ανδρινόπουλου είναι ενωτική και δυναμική, με προοπτική νίκης!», προσθέτοντας πως ο ίδιος «είναι γνωστός για τις ικανότητες που διαθέτει, την εμπειρία διοίκησης, την ακεραιότητα του χαρακτήρα του και τη βούλησή του για προσφορά στον τόπο».
Ως εναλλακτικές λύσεις, σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η συγκεκριμένη υποψηφιότητα (κάτι που, για την ώρα, θεωρείται απίθανο), μελετώνται και εξετάζονται άλλα ενδεχόμενα υποψηφιότητας από τους Γαργαλιάνους, όπως των πρώην δημάρχων Άκη Κατρίτση και Σπύρου Μπουντά, ενώ δεν αποκλείεται και υποψηφιότητα – «έκπληξη» γνωστού Γαργαλιανιώτη με σημαντική δράση στην τοπική κοινωνία και όχι μόνο, ο οποίος τυγχάνει της αναγνώρισης και του σεβασμού πολιτών ανεξαρτήτως πολιτικής τοποθέτησης και μπορεί να συσπειρώσει ευρύτερες δυνάμεις, πέραν του στενού κομματικού πυρήνα της Ν.Δ.
Επιλογή – υποψηφιότητα νίκης θεωρείται (και από τον πρόεδρο της Ν.Δ.) αυτή του απερχόμενου δημάρχου Φιλιατρών Άλκη Ξύγκα. Ο ίδιος, ωστόσο, έχει δηλώσει, όπως έπραξε και χθες, ότι ένα τέτοιο ενδεχόμενο προσκρούει στο ασυμβίβαστο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη