Εκτεταμένες παρεμβάσεις στους δρόμους της 'Αρκαδιάς'

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ και καλή δύναμη. Η βελτίωση των δρόμων της πόλης αλλά και μιρκά έργα απασχολούν την Δημοτική αρχή και τους πολίτες. Μετά απο αιτήματα πολιτών όπως πληροφορηθήκαμε σήμερα ξεκινά άμεσα η ασφαλτόστρωση της οδού Ναυαρίνου στην περιοχή της Ευαγγελίστριας απο την Ελευθερίου Βενιζέλου μέχρι την διασταύρωσή της με την οδό Κοκκέβη ώστε να αρθούν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν απο τα έργα στους δρόμους της πόλης καθώς τις επόμενες ημέρες η περιοχή θα ασφυκτιά απο κόσμο λόγω της τοπικής εμπορπανήγυρεως. Μάλιστα καταβάλλετα προσπάθεια προκειμένου να ολοκληρωθούν οι παρεμβάσεις σε δρόμους όπου έχουν υποστεί εκτεταμένες εσκαφές στην πόλη.
Παράλληλα ολοκληρώθηκε η κατασκευή ρειθροκρασπεδων στην περιοχή της Αποβάθρας η οποία σταδιακά αλλάζει εικόνα στους δρόμους Ντούφα, Γρηγοριάδη και Ανωνύμου ώστε να υπάρξει ολοκληρωμένη παρέμβαση. Αξίζει να σημειώσουμε ότι σύντομα ξεκινούν και η κατασκευές ρειθροκρασπέδων στην Εθνική οδό μέχρι την περιοχή του Εν Πλώ στους κάθετους δρόμους που έχουν υποστεί εσκαφές μέσα στα επόμενα 24ωρα ώστε η εικόνα της περιοχής να είναι η καλύτερη δυνατή.

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Τώρα το θυμήθηκαν; Απίστευτη κοροιδία.
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩΣΤΗΣ.ΔΕΝ ΣΟΥ ΝΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΛΛΙΤΕΡΟΣ.....ΒΛΑΚΑΣ
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
καλα λεει!! τωρα το 8υμηθηκαν! ολο το καλοκαιρι μας εφαγε η σκονη τον χ@@@ τους!!
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Συμφωνω!!!
Ετοιμαζω να στειλω στο Δημο μας το τιμολογιο απο το συνεργειο..σακατευτηκε το αμαξι ολο το καλοκαιρι..να δουμε τοτε,θα τους αρεσει?????
Ο χρήστης Ανώνυμος είπε…
Ήρθε κόσμος,έφυγε...είδε οτι ο καλός ο Δήμαρχος μας κάνει έργα,τα ένιωσαν κ όλας (τόσοι κραδασμοί λίγο το χεις?), πείστηκαν οτι ο βιολογικός είναι κάτι που προχωράει (με τα πόδια μεν αλλά τι σημασία έχει? σάμπως και μεις που πάμε με το αυτοκίνητο θα το χουμε για πολύ με τέτοιους δρόμους??), μάζεψαν σκόνη μπόλικη να χουν για το σπίτι (ειδικά οι εξ' Αθηνών οι οποίοι εκεί στην Αθήνα λίγη σκόνη βρίσκουν..!), κατέληξαν σε φοβερό μποτιλιάρισμα αφού σε πολλά σημεία μόνο η μία λωρίδα ήταν -κ είναι- προσβάσιμη και είπαν ωραία περάσαμε άλλά θα σας ξαναρθουμε όταν φτιάξετε τους δρόμους σας και βάλετε επιτέλους σε εφαρμογή το βιολογικό σας!!!
Έτσι έχουν τα πράγματα και τώρα λοιπόν αποφάσησε ο κ.Σαμπαζιώτης κ εν όψη εκλογών μην ξεχνάμε, να μας γνωστοποιήσει οτι οι δρόμοι θα στρωθούν!!!