google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σκληρή ανακοίνωση με ερωτηματικά μετά την αποχώρηση Κατσίβελα

Σκληρή ανακοίνωση με ερωτηματικά μετά την αποχώρηση Κατσίβελα

ΜΕ μια σκληρή ανακοίνωση για το...βρώμικο πολιτικό παιχνίδι που επιχείρησαν πράσινα παπαγαλάκι να παιξουν σε βάρος του απέσυρε τελικά αιφνιδιαστικά την υοψηφιότητά του ο υποψήφιος γαλάζιος υποψήφιος Παναγιώτης Κατσίβελας.
Η σχετική ανακοίνωση αφήνει ερωτηματικά όπως για τα πολλά
"κατευθυνόμενα δημοσιεύματα τα οποία, με αμφίβολης νομικής βαρύτητας επιχειρήματα, προσπαθούν να δημιουργήσουν δυσμενές κλίμα σε βάρος της υποψηφιότητάς μου για τον Δήμο Τριφυλίας." Πριν απο τα δημοσιεύματα οι φήμες είχαν αρχίσει ότι θέλησαν να δημιουργήσουν πρόβλημα για να συνεχίσει ότι "ξεκίνησε ομοβροντία μεθοδεύσεων, τις οποίες θέλω, για μια ακόμη φορά, να καταγγείλω στους πολίτες. Μεθοδεύσεις που έφθασαν ως την ιδιόχειρη προσθήκη ειδικής φωτογραφικής αναφοράς για τη δική μου περίπτωση στην εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών στο κεφάλαιο για τα κωλύματα εκλογιμότητας.
Μιας αναφοράς που, σημειωτέον, δεν υπήρχε στην εγκύκλιο των δημοτικών εκλογών του 2006 και δεν καλύπτεται ούτε από τη νομοθεσία ούτε από τη νομολογία των δικαστηρίων μας."
Προφανώς αυτή η φωτογραφική αναφορά αφήνει πολλά ερωτηματικά που πρέπει να απαντηθούν απο τους κύκλους που την υπαγόρευσαν και να μάθουμε τι συνέβη.
Ξεκαθαρίσει πάντως ότι οι γνωσοτί άγνωστοι είναι "οι γνωστοί λασπολόγοι και μισθοφόροι που πρόσκεινται στο ΠΑΣΟΚ έχουν αναλάβει και πάλι δράση, απειλώντας με με ενστάσεις και δικαστικές ταλαιπωρίες, των οποίων, μάλιστα, σπεύδουν να προεξοφλήσουν την έκβαση σε βάρος μου. Τόσο πολύ σέβονται την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης!." Επιασαν φτυράρι τώρα που δεν έχουν καν διαθέιμο υποψήφιο σχολιάζαν πολίτες και φίλοι αναγνώστες.
ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ του ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΩΤΗ: Τελικά κατάφεραν και έθεσαν εκτός μάχης τον ιατρό με τις φήμες να διαρρέουν πριν τα δημοσιεύματα θέλοντας να κάνουν ζημιά στον Αντώνη Σαμαρά γιατί αυτός είναι ο στόχος τους. Ορισμένοι που είδαν την δυναμική της υποψηφιότητάς του φοβήθηκαν ότι όχι μόνο δεν θα εκλεγούν αλλά θα τεθούν στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. Οπως και οι πράσινοι αχυράνθρωποι που αποκαλούν στελεχη της Ν.Δ. που φαίνεται ότι επιβεβαιώνουν ότι τελικά το ΠΑΣΟΚ κι αν εγέρασε δεν άλλαξε μυαλά. Τους θέτουμε στην κρίση του λαού της Τριφυλίας που θέλησαν να διασπάσουν...

3 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη