google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με ευχές και προσπάθεια ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά

Με ευχές και προσπάθεια ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά


ΜΕ τις καλύτερες προοπτικές ξεκίνησε η σχολική χρονιά στην περιοχή της Κυπαρισσίας όπου μετά τον καθιερωμένο αγιασμό οι μαθητές πήραν εκτός απο τα σχολικά βιβλία και τις ευχές καθηγητών και της Εκκλησίας, το ωρολογιο πρόγραμμα εκκινώντας μια χρονιά γεμάτη πολλές εμπειρίες.
Στο Γυμνάσιο- Λύκειο της Κυπαρισσίας όπου διεξήχθη κοινός αγιασμός και στην συνέχεια πραγματοποιήθηκαν οι ομιλίες των αρχών το μήνυμα ήταν κοινό για την γνώση και την μάθηση σε όλα τα επίπεδα της εκπαιδευτικής διαδικασίας. Ο εκπρόσωπος της Μητρόπολης πρωτ. Χαράλαμπος Καραμπίνος διάβασε στα παιδιά το μήνυμα του Μητροπολίτη Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσοστόμου με τις πατρικές του ευχές για την έναξρη της χρονιάς δίνοντας δύναμη να συνεχίσουν το ταξίδι της μάθησης. Ευχές έδωσαν τόσο ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης που φοίτησε στο σχολείο επιλέγοντας να αναφερθεί στην αξία των εφοδίων για την επαγγελματική τους σταδιοδρομία, ενώ οι Διευθυντές του Γυμνασίου κ. Δράκος και Λυκείου κα Πρίτσα καλοσώρισαν τους μαθητές με συμβουλές για την νέα χρονιά.
Σύμφωνα με τους διευθυντές των σχολικών μονάδων οι ελλείψεις φέτος είναι πολύ λιγότερες σε κενά εκπαιδευτικών ενώ βαρύτητα δόθηκε σε συνεργασία με το Δήμο η προσπάθεια για ανέγερση νέου Γυμνασίου στην βορεινή πλευρά του σχολικού συγκροτήματος μετά την αγορά του οικοπέδου σε συνεργασία με τον Οργανισμό σχολικών κτιρίων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη