google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Με προεκλογική...λαμπρότητα η εορτή Υψωσις Τιμίου Σταυρού

Με προεκλογική...λαμπρότητα η εορτή Υψωσις Τιμίου Σταυρού

Η Κυπαρισσία και η Τριφυλία γιόρτασε την Υψωση του Τιμίου Σταυρού με τις θρησκευτικές εκδηλώσεις στις οποίες χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Τριφυλίας- Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος παρουσία όλους του φάσματος του πολιτικού χώρου καθώς διανύουμε προεκλογική περίοδο.
Πέρα απο την λιτάνευση της εικόνας στους δρόμους της Πανηγυρίστρας είδαμε στις εκδηλώσεις να δίνουν το παρών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Δράκος ο οποίος ανελλιπώς έρχεται κάθε χρόνο στην γιορτή χωρίς να λείψει ούτε μια φορά, ο υποψήφιος για τη Περιφέρεια κ. Τατούλης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης κ. Σωτ. Παναγιωτόπουλος, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Περικλής Μαντάς και ο υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο οποίος συνομίλησε με αρκετό κόσμο και πολιτικές προσωπικότητες. Φυσικά το παρών έδωσαν και οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κ. Σωτηρόπουλος, Παν. Τσίγγανος και αρκετά πολιτικά πρόσωπα.
Με το χαμόγελο στα χείλη για νικηφόρο πορεία ο κ. Δράκος συνομίλησε με πολύ κόσμο και φορείς, καθώς είχε αρκετά ενδιαφέροντα πράγματα να πληροφορηθεί τόσο για τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών όσο και για τις εκλογές...

11 Σχόλια

Νεότερη Παλαιότερη