google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θεσμός που πέτυχε το Παζάρι Παλαιών αντικειμένων και αντικών και οι βραδιές Οινογνωσίας στη Κυπαρισσία

Θεσμός που πέτυχε το Παζάρι Παλαιών αντικειμένων και αντικών και οι βραδιές Οινογνωσίας στη Κυπαρισσία








ΜΕ μεγάλη προσέλευση επισκεπτών από όλη την Ελλάδα ολοκληρώθηκε απόψε Δευτέρα για 5η συνεχή χρονιά το Παζάρι Αντικών και Παλαιών αντικειμένων στο Μεγάλο Καλντερίμι της Παλιάς Πόλης με 26 περίπτερα να μονοπωλούν το ενδιαφέρον του κοινού που έδειξε ότι αγκαλιάζει τον θεσμό του μοναδικού στην Ελλάδα Παζαριού που γίνεται τα τελευταία 5 χρόνια στο Δήμο Κυπαρισσίας.
Αναφερόμενος στην επιτυχία του Παζαριού ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης τόνισε ότι 'το Παζάρι διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά, δίπλα μας φίλοι και εραστές της Παλιάς Πόλης, όλοι συμπορευόμαστε και ενεργοποιηθήκαμε σε αυτόν τον αγώνα ώστε το Παζάρι να δείξει προς τα έξω την εικόνα της πόλης, η οποία πραγματικά ξεχωρίζει έχοντας ένα ξεχωριστό και μοναδικό στοιχείο' για να προσθέσει ότι 'στόχος μας και όλων όσων οργανώνουν αυτή την εκδήλωση είναι και παραμένει η εξωστρέφεια και προβολή της πόλης, καθώς με χαρά βλέπουμε ανθρώπους από διάφορα μέρη της Ελλάδας να μιλούν με τα καλύτερα λόγια'. Συνέχισε λέγοντας ότι 'νομίζω ότι δεν μπορούμε παρά να είμαστε ικανοποιημένοι και ενθουσιασμένοι ως Δήμος διότι ένας τέτοιος θεσμός στεριώνει και στέκει πολύ καλά στα πόδια του, ενώ φέτος με την γευσιγνωσία των κρασιών συμμετέχουν ενεργά και οι οινοπαραγωγοί της Τριφυλίας δίνοντας έτσι μια νέα ξεχωριστή νότα στη μεγάλη εκδήλωση του Παζαριού'.






Από την πλευρά της η Πρόεδρος του 'Προγράμματος για την ανάδειξη και προβολή της Παλιάς Πόλης' κ. Τζίμα Ιμιρζιάδη επισήμανε ότι 'το 4ήμερ αυτό έγινε ώστε να υποστηριχθεί το Παζάρι αλλά και να υπάρχουν πλαισιωμένες εκδηλώσεις όπως η Οινογνωσία ώστε κάποιος να απολαμβάνει το κρασί του στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο' για να υπογραμμίσει ότι 'επειδή θέλουμε ο κόσμος που έρχεται στο παζάρι να περνάει καλά, οργανώσαμε την οινογνωσία και ανταποκρίθηκαν 9 τυποποιητές απο την Τριφυλία όπου μέσα απο αυτή τη διαδικασία ξεναγήσαμε τον κόσμο και στον Τριφυλιακό αμπελώνα'. Καταλήγοντας εξήγησε ότι ο θεσμός συγκεντρώνει όλο και περισσότερο κόσμο ετησίως και μάλιστα φέτος προβλήθηκε ακόμα και στο εξωτερικό με αναφορά του "Εθνικού Κήρυκα" της Νέας Υόρκης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη