google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επιασε δουλειά ο Τεχνικός Σύμβουλος για τον Βιολογικό Καθαρισμό

Επιασε δουλειά ο Τεχνικός Σύμβουλος για τον Βιολογικό Καθαρισμό

ΤΗΝ ικανοποιησή του για τις εξελίξεις που δρομολογούνται στο Δήμο Κυπαρισσίας μετά την εκγτάσταση του Τεχνικού συμβούλου στον Βιολογικό καθαρισμό, εξέφρασε ο Δήμαρχος της πόλης κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης, δεδομένου ότι το χρονοδιάγραμμα του έργου αλλά και οι τεχνοκράτες που θα το υποστηρίξουν με την επίβλεψη του Δήμου έχουν αρχίσει να υλοποιούν το σημαντικότερο κομμάτι του μεγαλόπνοου έργου.
Ειδικότερα όπως τόνισε μεταξύ άλλων ' ήδη μέχρι στιγμής έχει απορροφηθεί το 1,5 εκ. Ευρώ του έργου και αναμένεται μέχρι το τέλος του χρόνου το ποσό αυτό να προσεγγίσει σε απορροφητικότητα τα 2,5 εκ. Ευρώ καθώς θα εκτελεστούν οι πρώτες ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες και ακολουθούν άλλα 2,5 από την έναρξη του ΕΣΠΑ για τις εργασίες που θα εκτελεστούν στις δεξαμενές με τα τεχνικά έργα διασύνδεσης και ολοκλήρωσης των πρώτων εγκαταστάσεων'. Ουσιαστικά το θετικό του έργου είναι ότι 1ον ο Τεχνικός σύμβουλος διαθέτοντας ειδικές γνώσεις θα προίσταται των ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων στις δεξαμενές αποθήκευσης και 2ον το κύριο θετικό μήνυμα είναι ότι το έργο θα απορροφήσει κονδύλια ως συνεχόμενα μεταξύ του 3ου Πακέτου Στήριξης και της 4ης προγραμματικής περιόδου!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη