google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Λιμάνι με ένα παραμύθι για μεγάλους και παιδιά!

Η Κάρμεν Ρουγγέρη στο Λιμάνι με ένα παραμύθι για μεγάλους και παιδιά!

THN θεατρική μεταφορά του παραμυθιού "Η χιονάτη και οι 7 ψηλοί νάνοι" με την μοναδική σφραγίδα της Κάρμεν Ρουγγέρη, με πολλές εκπλήξεις, με έξυπνους διαλόγους γεμάτους χιούμορ, με υπέροχες χορογραφίες, με πολλά μηνύματα χωρίς διδακτισμό και συγχρόνως με πλοκή που κρατά αμείωτο το ενδιαφέρων μικρών και μεγάλων παρουσιάζεται το βράδυ της Δευτέρας στην Κυπαρισσία.Η μουσική είναι βασισμένη πάνω σε υπέροχες μελωδίες του Φραντς Σούμπερτ οι οποίες χρησιμοποιούνται άλλες ατόφιες και άλλες παραλλαγμένες έτσι ώστε τα παιδιά να κάνουν μια ωραία γνωριμία με τον θαυμάσιο αυτό συνθέτη.
Τα σκηνικά της παράστασης μας μεταφέρουν μαγικά στο παλάτι, στο αδαμαντωρυχείο όπου εργάζονται οι 7 νάνοι, στο δάσος, άλλα και στο σπιτάκι των 7 νάνων με ένα ξεχωριστό τρόπο όπου οι φωτισμοί θα παίξουν σημαντικό ρόλο.
Τα κουστούμια είναι πολύχρωμα και παραμυθένια σαν να έχουν ξεκολλήσει από όμορφα εικονογραφημένα παραμύθια. Μια παράσταση με την υπογραφή της Κάρμεν Ρουγγέρη
και των συνεργατών της, γεμάτη αγάπη και σεβασμό για τα παιδιά.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη