google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πετυχημένη η 4η Ημερίδα του ΣΥ.ΜΕ.Φ.

Πετυχημένη η 4η Ημερίδα του ΣΥ.ΜΕ.Φ.



ΤΗΝ 4Η ημερίδα του επί Τριφυλιακού εδάφους πραγματοποίησε στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων του πρώην Τ.Ε.Ε. ο Σύλλογος Μεσσήνιων φοιτητών μέσα σε μια γιορταστική ατμόσφαιρα, παρουσία εκπροσώπων της πολιτικής ζωής του τόπου και της περιοχής μας στην κατάμεστη αίθουσα με πλήθος δραστηριοτήτων και εκδηλώσεων

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Βασίλης Χαλουλάκος αναφέρθηκε στους σκοπούς και την δραστηριότητα του ΣΥ.ΜΕ.Φ. τα τελευταία χρόνια εντός και εκτός Μεσσηνίας, τονίζοντας ότι θα επιθυμούσε όταν αποχωρήσει ως Πρόεδρος να τον διαδεχθεί φοιτητής που να προέρχεται από την περιφέρεια της Μεσσηνίας και όχι από την Καλαμάτα για να υλοποιηθεί η φιλοσοφία του Συλλόγου που αγκαλιάζει όλο το Νομό. Αυτό τον σκοπό έκανε πράξη με εκδηλώσεις εκτός κέντρου, αποφασίζοντας να συνεχίσουν με τον ίδιο τρόπο και στο μέλλον.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γιώργος Σαμπαζιώτης εστίασε στην θέληση των φοιτητών που έκαναν πράξη το πλούσιο έργο τους με εκδηλώσεις κοντά στον άνθρωπο όπως οι δραστηριότητες προς τις Πολύτεκνες οικογένειες αλλά και την προσφορά τους στην κοινωνία του τόπου μας ως δραστήριο κύτταρο καθώς θεωρείται ένας πολύπλευρος και δραστήριος Σύλλογος. Μάλιστα ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας τιμήθηκε για την προσφορά του και την δραστηριότητά για τους σκοπούς του Συλλόγου και φιλοξενία των εκδηλώσεων του ΣΥ.ΜΕ.Φ. κατά την διάρκεια της Ημερίδας. Ο κ. Σαμπαζιώτης αφιέρωσε το βραβείο στο Δήμο που αγκαλιάζει όλους και όπως πρόσθεσε δεν 'ανήκει στον εαυτό του αλλά σε αυτό που αντιπροσωπεύει ο Δήμος'.

Στις ομιλίες του τόσο ο Νομάρχης κ. Δράκος όσο και ο βουλευτής κ. Κουσελάς και η κ. Νάντια Γιαννακοπούλου αναφέρθηκαν στην προσφορά γνώσης και διαλόγου αλλά και πολιτικής που παράγει ο Σύλλογος με την έννοια της δυναμικής που αναπτύσσει και τις θέσεις του παίρνει σε φλέγοντα ζητήματα της Μεσσηνίας. Η ημερίδα περιλάμβανε ομιλία του κ. Χρήστου Ρέππα για την διαχρονική αξία των Πανεπιστημίων και την εξακτίνωση του φοιτητικού κινήματος στην Μεσσηνία κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους χρηματοδότες, καθηγητές και φοιτητές της Μεσσηνίας του πρώτου Οθωνικού Πανεπιστημίου, ενώ η βραδιά έκλεισε με βραβεύσεις 3 αριστούχων φοιτητών εισερχόμενων φέτος στα ΑΕΙ προερχόμενοι από ισάριθμα Λύκεια του νομού μας. Φυσικά οι φοιτητές το γιόρτασαν με μεγάλο Πάρτυ σε παραλιακό κέντρο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη