google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 'Αθλητισμός-Ανάπτυξη-Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας- Τοπικής Αυτοδιοίκησης' στο πρώην Τ.Ε.Ε.

'Αθλητισμός-Ανάπτυξη-Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας- Τοπικής Αυτοδιοίκησης' στο πρώην Τ.Ε.Ε.

ΜΕ μεγάλη επιτυχία διεξάγεται ως την Κυριακή το Τουρνουά 3Χ3 που διοργανώνουν απο κοινού η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσαφαίρισης, η ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, ο Οργανισμός Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Κυπαρισσίας και ο Δίωνας πλαισιωμένο απο την ημερίδα που διεξήχθη στην αίθουσα Πολλαπλών εκδηλώσεων 'Αλέκος Παπαδόπουλος'. Μάλιστα το ενδιαφέρον των νέων ατόμων στο Τουρνουά ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ θριάμβευσε η ευγενής άμιλλα.
Η ημερίδα είχε κεντρικό θέμα: "Αθλητισμός-Ανάπτυξη-Σχέσεις Αθλητικής Κοινωνίας- Τοπικής Αυτοδιοίκησης" όπου έγινεπαρουσία του Δημάρχου Κυπαρισσίας κ. Γιώργου Σαμπαζιώτη, του Προέδρου του Οργανισμού Νεολαίας Αθλησης της Νομαρχίας κ. Πανου Τσιμόγιαννη και του μέλους Δ.Σ. της Ε.Ο.Καλαθοσφαίρισης κ. Γιάννη Κοντραφούρη και της Προέδρου του 'Δίωνα' κας Σοφίας Πανοπούλου.
Ο Δήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Σαμπαζιώτης αναφέρθηκε στην μεγαλειώδη συμμετοχή στο αγωνιστικό διήμερο περίπου 400 ατόμων τόσο απο την περιφέρειά μας αλλά και απο άλλες περιοχές του Νομού όπως την Πύλο, ενώ εστίασε στην προτεραιότητα που δίνει ο Δήμος σε αθλητικές υποδομές τονίζοντας ότι αθλητισμός και Πολιτισμός είναι έννοιες αληλλένδετες και μάλιστα υπάρχουν διακρίσεις απο τον χώρο της Κυπαρισσίας στην καλαθοσφαίριση αλλά και σε πολλά αθλήματα.
Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΠΑΝΑΜ κ. Τσιμόγιαννης υπογραμμισε την ανάγκη δημιουργίας υποδομών σχεδιάζοντας επαφές με όλους τους Συλλόγους που παράγουν αθλητισμό στην περιφέρεια αλλά και στην καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Το θέμα 'Αθλητικός Παράγοντας και η Καλαθοσφαίριση' ανέπτυξε διεξοδικά ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ανάπτυξης και της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ κ. Γιάννης Κοντραφούρης αναλύοντας την συνεργασία τοπικών φορέων, της κοινωνίας και των παραγόντων του αθλητισμού στο συγκεκριμένο τομέα που γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην χώρα μας, ενώ ακολούθησαν εισηγήσεις με θέμα 'Αθλητικές κακώσεις- Πρόληψη' απο τον κ. Χρήστο Σκορδή Αναπληρωτής Επίκουρος Καθηγητής Ευρωκλινικής, το θέμα 'Διατροφή και αθλητική Απόδοση' απο τον κ. Γεώργιο Νάσση, και 'Αθλητισμός-Ανάπτυξη, Σχέσεις Αθλητικού Σωματείου- Τοπικής Αυτοδιοίκησης' απο τον κ. Κώστα Μίσσα, Καθηγητή ΤΕΦΑΑ Αθηνών. Η αθλητική βραδιά ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις των παραγόντων που ασχολούνται με το άθλημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη