google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Βραβεύσεις και κοσμοσυρροή στο Τουρνουά 3Χ3 στη Κυπαρισσία

Βραβεύσεις και κοσμοσυρροή στο Τουρνουά 3Χ3 στη Κυπαρισσία

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκε το Τουρνουά 3Χ3 που πραγματοποιήθηκε το διήμερο στη Κεντρική πλατεία Κυπαρισσίας με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, του Οργανισμού Αθλησης του Δήμου Κυπαρισσίας και του Συλλόγου 'Δίων' ο οποίος έχει σημειώσει μεγάλες διακρίσεις στο εσωτερικό με πλούσια δραστηριότητα και επιτυχίες στο ενεργητικό του.
Ο Προπονητής της Ε.Ο.Κ. κ. Ορφανίδης μας δήλωσε ότι η διοργάνωση ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα ευχαριστώντας όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίησή του, θεωρώντας ότι ο θεσμός που θα συνεχιστεί και του χρόνου θα συγκεντρώσει πλήθος νέων παιδιών. Παράλληλα αναφέρθηκε στις υποδομές που συντελούν στην ανάπτυξη του αθλήματος αλλά και την αποκάλυψη ότι υπάρχουν αρκετά ταλέντα στην Ελληνική περιφέρεια καθώς το άθλημα του Μπάσκετ έχει μεγάλη άνοδο χάρη στις επιτυχίες της Εθνικής μας Ομάδας.
Ο Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Γκότσης εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο συνεργασίας μεταξύ των αθλητικών Φορέων και του Δήμου Κυπαρισσίας, ενώ υπογράμμισε ότι η συμμετοχή σύμφωνα με την Ε.Ο.Κ. κινήθηκε σε απίστευτα μεγάλους ρυθμούς με 500 παιδιά να συμμετέχουν σε κάθε κατηγορία μέχρι την κατηγορία των Βετεράνων, ενώ είχαμε επισκέπτες απο την Πύλο, Καλαμάτα ακόμα και απο την Τρίπολη! Επισήμανε ότι απώτερος στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι ο άξονας Αθλητισμός- Πολιτισμός θα πλαισιώνει όλες τις δραστηριότητες που θα διεξαχθούν στο μέλλον και κατέληξε τονίζοντας οτι η Κυπαρισσία έχει παρουσιάσει ταλέντα στο χώρο του αθλητισμού και μάλιστα με πολλές διακρίσεις. Η αγωνιστική ημέρα ολοκληρώθηκε με βραβεύσεις για τις ομάδες που πέτυχαν απο τους εκπροσώπους των Αθλητικών φορέων και του Δήμου ενώ τα παιδιά έμειναν ευχαριστημένα τόσο για τα δώρα που έλαβαν αλλά και την ψυχαγωγία που προσφέρει το Μπάσκετ.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη