google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Συνάντηση Αντιδημάρχου με τον Υφυπουργό Μεταφορών για το Πάρκινγκ στον ΟΣΕ

Συνάντηση Αντιδημάρχου με τον Υφυπουργό Μεταφορών για το Πάρκινγκ στον ΟΣΕ

Συνάντηση στην Αθήνα πραγματοποίησε ο Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Μπεκίρη σχετικά με την διευθέτηση του Πάρκινγκ που βρίσκεται στον χώρο των εγκαταστάσεων του ΟΣΕ, ενώ συναντήθηκε προηγουμένως και με τον Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του αρμόδιου υφυπουργού.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο κ. Γκότσης ζήτησε απο τον αρμόδιο Υφυπουργό την επιτάχυνση των διαδικασιών σχετικά με την παραχώρηση στο Δήμο Κυπαρισσίας του χώρου στις πρώην αποθήκες του ΟΣΕ προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως χώρος Στάθμευσης. Ο κ. Μπεκίρης δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί των σχετικών διαδικασιών για τη ταχεία επίσπευσή τους και απόδοση του χώρου στο Δήμο, καθώς για το θέμα υπάρχει αλληλογραφία του Δήμου με τον Οργανισμό. Αξίζει να τονισθεί ότι το θέμα έχει απασχολήσει και το Δημοτικό Συμβούλιο ενώ αναμένεται σύντομα η απάντηση του ΓΕΩ.Σ.Ε., δηλαδή της αρμόδιας υπηρεσίας που διαχειρίζεται την περιουσία του Οργανισμού. Η απόδοση του χώρου με αφορμή την Κυκλοφοριακή μελέτη θα επιλύσει χρονίζοντα προβλήματα για την αποφόρτιση του κέντρου της πόλης καθώς ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται ελάχιστα μέτρα απο τη κεντρική πλατεία της πόλης μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη