google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

ΕΜΦΑΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΖΑΧΑΡΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΚΟ ΚΟΛΠΟ

 


«Αυτός ο τόπος δεν έχει ανάγκη από οραματιστές πια, έχει ανάγκη από λαντζέρηδες  για να κάνουμε το όραμα πράξη», τόνισε σε όλους τους τόνους ο Περιφερειάρχης Νεκτάριος Φαρμάκης κατά τη διάρκεια της χθεσινής του περιοδείας στον Δήμο Ζαχάρως- Φιγαλείας, όπου συνοδευόταν από τον Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού Νίκο Κοροβέση και υπηρεσιακούς παράγοντες της ΠΔΕ και της Π.Ε Ηλείας.                                             

«Ξέρετε όλα τα οράματα έχουν από πίσω τους μία απλή αιτία, την παρατήρηση του προβλήματος, που είναι πολύ απλή και τη ζει ο καθένας από εμάς ξεχωριστά. Το θέμα είναι πως το όραμά σου να λύσει το πρόβλημα και να γίνει  πράξη. Εκεί έρχεται ο ρόλος του λαντζέρη. Και αυτόν τον ρόλο δεν έχουμε κανένα πρόβλημα εμείς οι ίδιοι να τον αναλάβουμε», επεσήμανε μεταξύ άλλων ο κ. Φαρμάκης σε δηλώσεις του αμέσως μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας του.

Κύριος στόχος των επαφών που είχε με παράγοντες των τοπικών κοινοτήτων και των επισκέψεων που έκανε  ήταν να δει την πορεία των έργων που η Περιφέρεια εκτελεί ήδη και να κοινοποιήσει τα όσα έχουν δρομολογηθεί σε κάθε περιοχή του Δήμου Ζαχάρως Φιγαλείας ενώ είχε και συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κώστα Αλεξανδρόπουλο και τη Δημοτική Αρχή στο Δημαρχείο.

ANAΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/03/blog-post_4.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη