google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΝΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ


 Τις προγραμματικές συμβάσεις τεσσάρων έργων στη Μεσσηνία, συνολικού προϋπολογισμού 714.800 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος μετέβη για τον λόγο αυτό στις 2 το μεσημέρι στην Κυπαρισσία και στις 3.30 στον Μελιγαλά.

Συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης στην Κυπαρισσία, στα γραφεία της μητρόπολης Τριφυλίας και Ολυμπίας, υπέγραψε με τον μητροπολίτη Χρυσόστομο προγραμματική σύμβαση για το προϋπολογισμού 245.000 ευρώ έργο που αφορά στην αποπεράτωση και διαμόρφωση του περιβάλλοντα χώρου στη μονή Αγίου Νικήτα στο Σελλά. Δηλώσεις έκανε ο κ. Νίκας στην ιστοσελίδα μας...

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΕ ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΑ...ΕΡΓΑ

Ακολούθως, στο Δημαρχείο της Τριφυλιακής πρωτεύουσας, ο Π. Νίκας υπέγραψε με τον δήμαρχο Γιώργο Λεβεντάκη -παρουσία και του θεματικού αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Καπέλιου και στελεχών του δήμου- την προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια και τοποθέτηση τεχνητού χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλού Νερού / Ελαίας, έργο προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι μέσα στο επόμενο δεκαπενθήμερο θα επισκεφθεί εκ νέου την Κυπαρισσία προκειμένου να υπογράψει προγραμματική σύμβαση με το Λιμενικό Ταμείο Μεσσηνίας ύψους για την επισκευή του κρηπιδώματος στον προσήνεμο μώλο του λιμανιού της Κυπαρισσίας, έργο 3,5 εκ ευρώ.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΕΔΩ https://kyparissialive.blogspot.com/2021/03/700000-video.html

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη