google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΟ ΡΑΛΙ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας εργάστηκε συστηματικά και κατάφερε η πόλη της Κυπαρισσίας να επιλεγεί και να διοργανωθεί στην ευρύτερη περιοχή, με έδρα την Κυπαρισσία ο αγώνας Hellas Rally RaidKyparissia 2019, τον Μάιο του 2019. Μετά όμως από τις γνωστές εξελίξεις στην περιοχή μας αυτό δεν θα μπορέσει να γίνει εφικτό.
Η διοργάνωση του αγώνα αυτού στον τόπο μας, όπου σε καμιά ειδική διαδρομή δεν θα περιλαμβανόταν παραλία, θα σήμαινε για την Κυπαρισσία και το Καλό – Νερό τα κάτωθι:

418 κλίνες για εννέα διανυκτερεύσεις
120 θέσεις Κάμπινγκ στο ανακαινιζόμενο κάμπινγκτης πόλης μας
Πάνω από 1.500.000 ευρώ έσοδα στον τόπο μας σε off season εποχή
Προβολή σε πάνω από 60 δίκτυα του εξωτερικού κ.ο.κ.

Μας λυπεί το γεγονός ότι χάνεται μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και μια ευκαιρία για πανελλαδική και όχι μόνο, προβολής του τόπου μας και της ευρύτερηςπεριοχής.

Οι κάτοικοι της Κυπαρισσίας και των υπολοίπωνπεριοχών, εδώ και αιώνες συνυπάρχουν με το δάσος και τις χελώνες σε πλήρη αρμονία αγαπώντας το. Στο δάσος αυτό, το ομορφότερο σημείο της Πελοποννήσου,μεγαλώσαμε, χωρίς  προβλήματα και  χωρίς «επόπτες».
Όλοι εμείς που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στον τόπο αυτόν θα πρέπει να συζητήσουμε μεταξύ μας και να αποφασίσουμε αν θέλουμε ανάπτυξη του τόπου μας,  με ποιον τρόπο, με ή χωρίς «βαρίδια».

Ο σύλλογος μας θα συνεχίσει να εργάζεται για την τόνωση της τοπικής οικονομίας και προβολή του τόπου μας αναζητώντας κάποια άλλη διοργάνωση εάν αυτό καταστεί εφικτό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη