google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ-VIDEO

Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΔΙΚΤΥΑ ΣΤΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ-VIDEO


Έξω από το εξεταστικό κέντρο Κυπαρισσίας οι υποψήφιοι μίλησαν για την πρεμιέρα. Ο Αντρέας Μπούρας είπε ότι η πρεμιέρα κύλησε ομαλά με το θέμα της φιλίας και τις κοινωνικές σχέσεις να αποτελεί ένα αξιόλογο θέμα ωστόσο αρκετοί υποψήφιοι δεν το περίμεναν με αποτέλεσμα να επικρατήσει άγχος, ωστόσο ευχήθηκε καλά αποτελέσματα σε όλα τα παιδιά ως το τέλος. Ο Αλέξανδρος Λεκάντης με τα θέματα να ήταν βατά με αρκετή ανάλυση που βοήθησε να αποτυπωθεί η σκέψη των υποψηφίων στην κόλλα, το θέμα της φιλίας παραμένει διαχρονικό και περιμένει όλα τα παιδιά να έγραψαν ικανοποιητικά χωρίς να αντιμετωπίσουν ιδιαίτερες δυσκολίες.
ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΜΕ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ
Η Γεωργία Δημητρακάκη πρόσθεσε ότι το θέμα δεν το ανέμεναν οι υποψήφιοι παρά την ευκολία του, αλλά υπήρχε υλικό να γράψει ο υποψήφιος χωρίς όμως αντικειμενικά να δυσκολέψει ορισμένους καθώς υπήρχε προσοχή στις ερωτήσεις, ενώ το άγχος δεν έχει ακόμα απομακρυνθεί καθώς τα δύσκολα τώρα αρχίζουν με τα επόμενα μαθήματα. Ο Γιάννης Κατσαρελάς υποστήριξε ότι τα θέματα δεν τα περίμενε η πλειοψηφία των υποψηφίων αλλά πιστεύει ότι όλοι ανταποκρίθηκαν ευχόμενος καλή επιτυχία στα παιδιά, καθώς το θέμα ήταν εύκολο αλλά όχι γνωστό σαν προτεινόμενο. Η Δήμητρα Σπυροπούλου δεν ήταν αναμενόμενο το θέμα της φιλίας παρά την ευκολία του χωρίς να ζητηθούν ερωτήσεις στις διατυπώσεις ενώ αντιμετωπίζει το μέλλον με αισιοδοξία.Ο Γιάννης Διαμαντής υποστήριξε ότι τα θέματα ήταν εύκολα παρότι δεν ήταν αναμενόμενο, ενώ μίλησε για χαμηλό βαθμό δυσκολίας με επίκαιρο θέμα τα κοινωνικά δίκτυα. Η Αναστασία Γεωργομήτρου είπε ότι τα θέματα ήταν εύκολα ενώ η εμπειρία της πρεμιέρας παρά το άγχος ήταν σημαντική, ενώ το θέμα της φιλίας είναι διαχρονικό και ανέκαθεν ήταν στην επικαιρότητα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη