google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΕΠΑΛ: Θέματα για το διαδίκτυο και τη φύση στη Νεοελληνική Γλώσσα

ΕΠΑΛ: Θέματα για το διαδίκτυο και τη φύση στη Νεοελληνική Γλώσσα

Η ασφάλεια των παιδιών στο Διαδίκτυο ήταν το θέμα της Νεοελληνικής Γλώσσας το οποίο κλήθηκαν να αναπτύξουν οι υποψήφιοι των ημερήσιων επαγγελματικών λυκείων (ΕΠΑΛ) που εξετάζονται με το νέο σύστημα. Η αποξένωση από τη φύση το θέμα που «έπεσε» στους υποψηφίους των ΕΠΑΛ της ομάδας Α' του παλιού συστήματος. Τα θέματα της Νεοελληνικής Γλώσσας με το παλιό σύστημα Στους υποψηφίους που εξετάζονται με το νέο σύστημα δόθηκε ένα απόσπασμα ομιλίας του Γενικού Διευθυντή της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής της Unicef, Ηλία Λυμπέρη από το 2013 σχετικά με την ασφαλή χρήση του Διαδικτύου από τα παιδιά.
Αντίστοιχα, στους υποψηφίους που εξετάζονται με το παλιό σύστημα δόθηκε κείμενο των Γαβριήλ Ξανθόπουλου και Ίριδας Τσεβρένη σχετικά με την αποξένωση του ανθρώπου από τη φύση. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα θέματα χαρακτηρίζονται βατά και αναμενόμενα ιδίως για τους υποψήφιους που εξετάζονται με το νέο σύστημα, καθώς το θέμα του Διαδικτύου συνδυάζεται με την σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη στις τηλεπικοινωνίες. Την Τετάρτη 18 Μαΐου είναι η σειρά των μαθημάτων ομάδας προσανατολισμού (με το νέο σύστημα) και κατεύθυνσης (με το παλιό σύστημα), για τους υποψηφίους των γενικών λυκείων (με το παλιό και το νέο σύστημα) και ΕΠΑΛ (ομάδα Β') που δίνουν με το παλιό σύστημα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη