google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΓΕΜΙΣΕ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ

ΓΕΜΙΣΕ Η ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΠΟ ΑΦΙΣΕΣ ΤΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ

ΟΙ νοσταλγοί του παρελθόντος ξεσάλωσαν την ημέρα της μαύρης επετείου της 21ης Απριλίου, κάνοντας την εμφάνισή τους αφίσες από την εποχή της χούντας στις 3 μεγάλες πόλεις της Τριφυλίας προκαλώντας το δημόσιο αίσθημα. Όπως διαπιστώσαμε σε αρκετούς δρόμους αφισοκολλήθηκαν φωτογραφίες του αρχιτέκτονα κατάλυσης της Δημοκρατίας στη χώρα μας, του Γεωργίου Παπαδόπουλου με συνθήματα, "Ζήτω η 21η Απριλίου" . Οι αφίσες φέρουν την επωνυμία της πρωτοεμφανιζόμενης οργάνωσης "Εθνικιστική Συμμαχία Μεσσηνίας".
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι αφίσες αναρτήθηκαν σε κολώνες κυρίως μαζί με τους κάδους απορριμμάτων αλλά και κοντά σε κεντρικά σημεία σε πλατείες στα Φιλιατρά, Γαργαλιάνους και στην παραλιακή οδό της Κυπαρισσίας. Μάλιστα στη Κυπαρισσία όπως βλέπετε στην φωτογραφία η αφίσα βρίσκεται ακριβώς πάνω από τα αναγγελτήρια θανάτου συμπολιτών μας. Σύμπτωση που ταιριάζει στην περίπτωση για όσους ονειρεύονται την κατάλυση του πολιτεύματος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη