google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΠΑΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΟΚ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ-VIDEO

ΠΑΛΕΨΕ ΣΚΛΗΡΑ Ο ΑΟΚ 2-2 ΜΕ ΤΗΝ ΠΥΛΟ ΑΛΛΑ ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ-VIDEO

-Χ-αμένοι βγήκαν από το τερέν της Κυπαρισσίας ο ΑΟΚ και ο Τσικλητήρας Πύλου.
Ένα μάτς που τα έιχε όλα, Πέναλντυ, αποβολή. ανατροπή στο σκορ, και αγωνία ως το φινάλε. 
Με αυτή την ισοπαλία ΑΟ Κυπαρισσίας και Τσικλητήρας Πύλου αλληλοεξουδετερώθηκαν καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν 7 βαθμούς πίσω από τον Πάμισο και ο Τσικλητήρας Πύλου 5.
Το σκορ άνοιξε στο 22′ λεπτό, συγκεκριμένα ο Νίκος Παπαγεωργίου μπήκε στην περιοχή και σπρώχτηκε από τον Αργυρόπουλο, και αμέσως ο κ.Αλεξέας έδειξε το σημείο του Πέναλντι – μια απόφαση που σήκωσε θύελλα διαμαρτυριών από τους γηπεδούχους- την εκτέλεση ανέλαβε ο Τσάτσος, πλάσαρε στην αριστερή γωνία του Αντωνόπουλου με τον έμπειρο γκολκίπερ να διώχνει σωτήρια, στην επαναφορά, ο Θανάσης Δούνιας σούταρε διαγώνια και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους.
Άμεση η απάντηση για τον ΑΟΚ, καθώς στο 27ο λεπτό έφτασε στην ισοφάριση, συγκεκριμένα ο Παπαγεωργίου σέντραρε από τα δεξιά και ο Γιάννης Καμποσιώρης με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσα.


Στο 65ο λεπτό η Κυπαρισσία έφερε τούμπα το ματς, μετά απο εκτέλεση φάουλ του Ντέγιαν Μιλοσέσκι ο Παπαγεωργίου με πλασέ διαμόρφωσε το 2-1, Ένα γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους οπαδούς του ΑΟΚ.
Στο 78ο λεπτό, αποβλήθηκε για τον Τσικλητήρα με 2η κίτρινη κάρτα για σκληρό φάουλ ο Ευθύμης Νάτσης, αφήνοντας την ομάδα του με παίχτη λιγότερο.
3 λεπτά αργότερα όμως ο Τσικλητήρας αν και με παίχτη λιγότερο κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον πρώτο του σκόρερ, τον Άγγελο Μπίζο ο οποίος αν και κεντρικός αμυντικός έφτασε τα 6 τέρματα στο πρωτάθλημα, συγκεκριμένα ο Θανάσης Δούνιας σέντραρε και υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός που είχε πάρει θέση στα καρέ του ΑΟΚ, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αντωνόπουλου διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 2-2. Στο 88ο λεπτό αποβλήθηκε από τον κ.Αλεξέα με 2η κίτρινη κάρτα ο Αργυρόπουλος για θέατρο, μια φάση που οι γηπεδούχοι μιλούν για καταφανέστατο πέναλντι που δεν δόθηκε.
ΑΟ Κυπαρισσίας(Γιάννης Δανίκας):Αντωνόπουλος, Ανδρουτσής, Γιαννόπουλος, Γεωργιόπουλος, Γαργαρώνης, Δημητρουλόπουλος, Αργυρόπουλος, Καμποσιώρης, Παναγόπουλος, Παπαγεωργίου(78′ Μανδραπήλιας), Μιλοσέσκι
Τσικλητήρας Πύλου(Νίκος Κακαλέτρης): Μίντζηρας, Δούνιας, Βασιλόπουλος, Χοτζάϊ. Μουράτι(46′ Γρ.Παπαγεωργίου), Ν.Παπαγεωργίου, Τσώνης, Νάτσης, Μικελάτος, Τσάτσος, Διακουμής(78′ Μπίζος)

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη