google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 NIK HALIK , ο πρώτος Τριφύλιος Αστροναύτης!!!

NIK HALIK , ο πρώτος Τριφύλιος Αστροναύτης!!!

   
 Ο Νικόλαος Χαλικόπουλος-Αντωνόπουλος είναι ο πρώτος Κυπαρίσσιος-Τριφύλιος Αστροναύτης, και συγχρόνως αυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος και πολυτάλαντος. Είναι –ίσως- ο πιο πετυχημένος Έλληνας σήμερα παγκοσμίως…

 Οι γονείς του , μετανάστευσαν το 1959, από την Τριφυλία στη μακρινή Αυστραλία. Η Μητέρα του Διονυσία Αντωνοπούλου  από το Ραυτόπουλο Κυπαρισσίας, κι ο Πατέρας του  Κωνσταντίνος Χαλικόπουλος  από τη Χώρα Τριφυλίας.

-- Μιλάει, διαβάζει και γράφει Ελληνικά. Θέλει να τον αποκαλούν Νίκο, όχι  ‘Νικ’.
--Συχνά λέει πως η μητέρα του είναι η καλύτερη μαγείρισσα του κόσμου.
--Επισκέπτεται την Ελλάδα κάθε χρόνο, ιδίως τα καλοκαίρια, έχει αγοράσει ακίνητα στα νησιά.
--Το όνειρό του είναι να γίνει ο πρώτος Έλληνας που θα πάει στο φεγγάρι!!!

 Η ζωή του είναι ένας μύθος!
• --Γεννήθηκε στη Μελβούρνη το 68. Από 4 χρόνων είπε πως θα γίνει αστροναύτης, είχε γοητευτεί που πήγε ο άνθρωπος στο φεγγάρι.  
•--Από 8 χρονών είχε κάνει λίστα με 10 πράγματα που ήθελε να πετύχει στη ζωή του.  Τα περισσότερα τα έχει κάνει ήδη. --Έχει ανέβει στις υψηλότερες κορφές του κόσμου, έχει πάει στην Ανταρκτική, έχει πάει με υποβρύχιο και είδε τον Τιτανικό 5 μίλια βάθος!, έχει γίνει ήδη αστροναύτης, έχει ζήσει σε επανδρωμένο φυλάκιο σε τροχιά γύρω απ τη γη.
Του έμειναν δύο, να ανεβεί στο Έβερεστ και να πατήσει και στο Φεγγάρι.
•--Από μικρός 10 χρονών έπαιξε μπουζούκι σε ταβέρνες. Είχε μάθει ήδη τα πρώτα βήματα στο μπουζούκι από τον πατέρα του που ήταν ερασιτέχνης μουσικός.
•--Ηδη από 14 χρονών ίδρυσε ένα μουσικό σχολείο και έβαλε δασκάλους μουσικής να εργάζονται γι αυτόν. Κέρδισε τότε τεράστια ποσά.
•--Στα 18 του , του φαίνεται μικρή η Αυστραλία ,εγκατέλειψε το πανεπιστήμιο για να κάνει καριέρα μουσικού στο Λος Αντζελες.  Ασχολήθηκε και με τη ροκ μουσική, συνεργάστηκε με τους Deep Purple και άλλους.
•-- ήδη από ηλικία 20 έως 30 έγινε πολυεκατομμυριούχος από έξυπνες επενδύσεις σε ακίνητα και σε χρηματιστήρια.
•--είναι ειδικός διεθνώς στη στρατηγική επενδύσεων.. --Έχει συμβουλέψει οικονομικά πάνω από 300.000 άτομα παγκοσμίως.  –σε μια συνέντευξή του λέει: «πιστέψτε στον εαυτό σας, ποτέ μη βασίζεστε και μην εξαρτάστε από τον εργοδότη ή την Κυβέρνηση»
•--- Έχει μυθική περιουσία,  είναι –πλέον- στη λίστα με τους πιο πλούσιους ανθρώπους της γης.
•--συγγραφέας του μπεστ σελλερ - αυτοβιογραφία του, the thrillionaire. (ο θρυλικός τρισεκατομμυριούχος)
•--Παραγωγός της ταινίας : the last pallikari., ταινία που βασίζεται στη αντίσταση των κρητικών στους Γερμανούς Ναζί.

•  --Το 2003 εντάχθηκε στο διαστημικό πρόγραμμα της Ρωσίας και αποφοίτησε το 2008.  Και βρίσκεται πρώτος στη λίστα για να πάει και στο φεγγάρι. Έχει δώσει  30 εκατομμύρια δολάρια γι αυτό το σκοπό.
 
 --έχει κάνει και διαθήκη, αν τελικά δεν μπορέσει να πάει στο φεγγάρι να στείλουν τη στάχτη του εκεί… με ειδικό πύραυλο!

Όλα αυτά καλά, και σ’ ανώτερα!
Εμείς, τα μακρινά πατριωτάκια του, του λέμε:

--Νικόλα, άσε τα διαστημόπλοια , και τα ταξίδια στο φεγγάρι και γύρνα στην μακρινή σου πατρίδα και στην πατρίδα των γονιών σου, σε χρειαζόμαστε. Εδώ έχει περισσότερους εξωγήινους, έλα να τους δεις από κοντά..
 Φέρε και τα λεφτά σου, έλα να τα επενδύσεις εδώ και να περάσεις την ωραιότερη ζωή στο όμορφο κλίμα της Τριφυλίας.
 Έλα να σε κάνουμε και Δήμαρχο, θέλουμε τις συμβουλές σου σε όλα τα θέματα.

 Αλλά επειδή ίσως να μην φτάσει η πρόσκληση στον Νίκο, ας απευθύνουμε μια συγκεκριμένη πρόταση στον Δήμο και τον Δήμαρχο Τριφυλίας.
Να κάνει επίσημη πρόσκληση στο Νίκο Χαλικόπουλο, να τον ανακηρύξουμε επίσημο Δημότη, να μας πει τις προτάσεις του. Να μας  δώσει τις πολύτιμες εμπειρίες του για  την αναμόρφωση της περιοχής.
  Να γυρίσει οικογενειακώς με τους γονείς και τα αδέλφια του, και να δώσει το παράδειγμα και σε άλλους ξενιτεμένους να γυρίσουν στην πατρίδα που τους έχει ανάγκη. Το ρεύμα αυτό παλιννόστησης ας ξεκινήσει από τους Tριφύλιους μετανάστες. Παρόμοια πρόσκληση επιστροφής στην πατρίδα, να σταλεί σε όλους τους ξενιτεμένους μας. Ο Χαλικόπουλος ας είναι απλώς το ξεκίνημα…

Υ.Γ. ο καθένας μπορεί να βρεί στο διαδίκτυο βίντεο την συνέντευξή του σε Κυπριακό κανάλι, όπου για το θέμα της  οικονομικής κρίσης και της ανεργίας προτείνει ανεξαρτητοποίηση.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη