google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ευχαριστήριο σε Τέλλο Άγρα. Τι αναφέρει το επίσημο σαιτ για το φιλικό

Ευχαριστήριο σε Τέλλο Άγρα. Τι αναφέρει το επίσημο σαιτ για το φιλικό

Φιλικό ξεμούδιασμα για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας που ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με το δεξί, συντρίβοντας στους Γαργαλιάνους το τοπικό Τέλλο Άγρα, με σκορ 0-5. Συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία, ο ΑΟΚ ήταν σκέτη απόλαυση και αποδίδοντας φανταστικό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο κατέστησε σαφές πως παραμένει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη κατάκτηση του πρωταθλήματος. Τέσσερις ποδοσφαιριστές ντεμπούταραν με την ομάδα μας (Αργυρόπουλος, Δημητρουλόπουλος, Αντωνόπουλος και Μιλοσέσκι) αφήνοντας αμφότεροι εξαιρετικές εντυπώσεις. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι το συγκρότημα του Νίκου Φρούσου μπήκε πολύ δυναμικά και ανέλαβε με το καλημέρα τα ηνία της αναμέτρησης. Η εδαφική υπεροχή ήρθε ως απόρροια των γρήγορων γκολ σχεδόν από τη σέντρα, καθώς με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών ο ΑΟΚ απέκτησε προβάδισμα δύο τερμάτων! Το χορό των γκολ άνοιξε ο συνήθης ύποπτος Φώτης Παναγόπουλος, ενώ πριν ακόμα κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο νεοαποκτηθέντας Ντέγιαν Μιλοσέσκι άνοιξε λογαριασμό με τα κυανόλευκα ευστοχώντας από το σημείο του πέναλτι.
Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον ΑΟΚ να διατηρεί τη κατοχή και τη κυκλοφορία της μπάλας, σπαταλώντας δύο τρεις ακόμη κλασσικές ευκαιρίες, οι οποίες εν τέλει μετουσιώθηκαν σε γκολ στο ξεκίνημα της επανάληψης. Όπως ακριβώς τελείωσε τη περσινή σεζόν, ο Παναγόπουλος άρχισε και την επόμενη, φορτώνοντας τα αντίπαλα δίχτυα με το ένα γκολ καλύτερο από το άλλο, δεχόμενος έτσι τα συγχαρητήρια της εξέδρας τόσο για το τρομερό σουτ στο 0-3, όσο και την έξοχη ατομική ενέργεια που οδήγησε στο 0-4. Φτάνοντας έτσι στο χατ-τρικ ο αρχισκόρερ της κατηγορίας αλλά και των αγώνων μπαράζ, έδωσε το έναυσμα ενόψει της νέας σεζόν, ενώ το κερασάκι στη τούρτα έβαλε ο Μανδραπήλιας που έχοντας θετική παρουσία επανεμφάνιση του, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην αναμέτρηση. Ο Αθλητικός Όμιλος Κυπαρισσίας αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Τέλλου Άγρα για την άψογη φιλοξενία που συνάντησε η αποστολή της ομάδας μας στο πλαίσιο της σημερινής φιλικής αναμέτρησης των δύο συλλόγων.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη