google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Καμποσιώρης «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την διοίκηση»

Καμποσιώρης «Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή και την διοίκηση»

Ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Α” Τοπικής έκανε η Κυπαρισσία που πήρε ένα διπλό μεγάλης αξίας στην Καλαμάτα επί του Μεσσηνιακού με 2-1. Η ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη και στην κακή της μέρα έκανε το καθήκον της και πλέον χρειάζεται ένα βαθμό στα 2 ματς με Δώριο και Πάμισο για να κατακτήσει και μαθηματικά το πρωτάθλημα και την είσοδο στα μπαράζ. Ο ποδοσφαιριστής Γιάννης Καμποσιώρης μίλησε λέγοντας μας τα εξής: «Θα έλεγα ότι ήταν ένα πολύτιμο παιχνίδι για εμάς και αγωνιστικα αλλά κυρίως και βαθμολογικά! Θα έλεγα ότι κάναμε μια πολύ κακή εμφάνιση και μπορώ να πω ότι σε αυτό έπαιξε και έναν μεγάλο ρόλο η αγωνιστική κατάσταση του γηπέδου. Στο ξεκίνημα του παιχνιδιού θα έλεγα μπήκαμε αρκετά καλά είχαμε πρωτοβουλία των κινήσεων και αξιοποιήσαμε παρα πολύ καλά τις λιγοστές ευκαιρίες που μας δόθηκαν. Στο γκολ που δεχτήκαμε θα έλεγα ότι ήταν μια πολύ καλή ποδοσφαιρική φάση. Από εκεί και μετά ξέρετε ότι είχαμε να δεχτούμε γκολ 20 αγωνιστικές και αυτό είναι κάτι το οποίο είναι παρα πολύ δύσκολο να ξαναγίνει.
Επίσης ήταν πάνω θα έλεγα σε ένα πολύ κακό χρονικό σημείο για εμάς στην λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε μουδιασμένα θα έλεγα και με πολύ άγχος και αυτό φάνηκε. Το παιχνίδι ήταν πολύ μέτριο, δεν είχαμε κάποια αξιόλογη φάση μπορώ να πω και από τις δύο ομάδες μέχρι την τελευταία ευκαιρία του παιχνιδιού που πραγματοποιήθηκε σε γκολ από έναν πολύ όμορφο συνδυασμό. Πιστεύω ότι σε αυτό το παιχνίδι δεν αξίζαμε την νίκη. Όμως πρέπει να τονίσω ότι σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι βρίσκεσαι στην κακή σου μέρα και φεύγεις μέσα από τον Μεσσηνιακό με τους 3 βαθμούς αυτό δείχνει ότι είσαι μια πολύ μεγάλη ομάδα. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε το τρίποντο και ξεχνάμε την κακή μας εμφάνιση και πηγαίνουμε στο Δώριο για να κλειδώσουμε το πρωτάθλημα και μαθηματικά. Πιστεύω ότι η αντίπαλη μας θα παίξουν για το γόητρο αλλά εμείς έχουμε ένα πολύ μεγαλύτερο κίνητρο και θεωρώ ότι ξέρουμε παρα πολύ καλά τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε σε αυτό το παιχνίδι! Θέλω να συγχαρώ σε αυτό το χρονικό σημείο τους συμπαίκτες μου όπου πραγματικά υπάρχει μεγάλο επίπεδο, το πολύ διαβασμένο και εξαιρετικά πολύ καλό τεχνικό τιμ και τους ανθρώπους της διοίκησης που είναι πραγματικά δίπλα μας κάθε μέρα και μας στηρίζουν».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη