google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Θυελλώδης η συνεδρίαση της Βουλής- Αποχώρησε η ΝΔ – Σύγκρουση της Κωνσταντοπούλου με Σαμαρά

Θυελλώδης η συνεδρίαση της Βουλής- Αποχώρησε η ΝΔ – Σύγκρουση της Κωνσταντοπούλου με Σαμαρά

Μπάχαλο έγινε και πάλι η Ολομέλεια καθώς τα σχόλια της προέδρου Ζωής Κωνσταντοπούλου προκάλεσαν τον έντονο εκνευρισμό της ΝΔ και τελικά την αποχώρησή της από την αίθουσα.
Είναι δε ενδεικτικό ότι ο κ. Σαμαράς στους διαδρόμους του κοινοβουλίου φώναζε εμφανώς εκνευρισμένος «Είναι ντροπή! Συμπεριφέρεται σαν εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ όχι ως Πρόεδρος Βουλής. Εχω ζήσει εδώ σκληρές ώρες με Αλευρά. Αυτό συμβαίνει πρώτη φορά».Στα όριά του ήταν και ο κ. Ε. Μεϊμαράκης υποστηρίζοντας ότι η Πρόεδρος ξεπέρασε κάθε όριο.
Αναλυτικά, σε συνέχεια της έντασης που δημιουργήθηκε κατά το κλείσιμο της πρωτολογίας του κ. Αντώνη Σαμαρά όταν η Πρόεδρος του είπε να είναι «πιο εγκρατής σε σεξιστικούς και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς» ο κ. Σαμαράς επανήλθε κατά την δευτερολογία του λέγοντας ότι σύμφωνα με τον Πλούταρχο «η ανδρεία είναι αρετή και ανδρών και γυναικών και άρα μην παρεξηγείστε κυρία Πρόεδρε».
Η κυρία Κωνσταντοπούλου σχολίασε εκ νέου την αναφορά του αρχηγού της ΝΔ ενώ στην συνέχεια έδωσε τον λόγο στον κ. Γιώργο Κατρούγκαλο προκειμένου να απαντήσει επι προσωπικού καθώς νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για τις αποκαλύψεις που τον φέρουν να εχει υπογράψει συμφωνητικά για επαναπροσλήψεις με προμήθεια.
Σε εκείνο το σημείο διαμαρτυρήθηκε ο κ. Αδωνης Γεωργιάδης με αποτέλεσμα η κυρία Κωνσταντοπούλου να του απαντήσει: «προφανώς ο εκνευρισμός σας έχει να κάνει με την δέσμευση του πρωθυπουργού για έρευνα στην λίστα Λαγκάρντ» .
Αμέσως ο κ. Σαμαράς εμφανώς εκνευρισμένος της είπε: «δεν σας επιτρέπω και είναι η τελευταία φορά που δεχόμαστε τέτοια συμπεριφορά».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη