google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΟΡΚΙΔΗ ΣΤΗ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ- ΜΙΑ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΕΞΥΨΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΜΑΣ

ΕΝΑΣ πραγματικά άξιος υποψήφιος διεκδικεί την ψήφο των συνδημοτών μας σε αυτή την εκλογική μάχη. Είναι αλήθεια ότι όταν αγωνίζεσαι δίνεις το παρών πριν και μετά τις εκλογές. Ένας τέτοιος άνθρωπος είναι ο κ. Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος που είναι υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος στην Δ.Ε. Κυπαρισσίας με τον συνδυασμό 'Τριφυλία Ξεκινάμε' του Τάκη Κατσίβελα.
Πραγματικός και ανιδιοτελής στους αγώνες που πρωτοστάτησε από το μετερίζι του Προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και ως μέλος της ΕΣΕΕ Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας. Είναι το μεγαλύτερο σωματείο της 'Αρκαδιάς' που δεν δίστασε να σηκώσει ψηλά την σημαία του αγώνα όταν μας αφαιρούσαν δημόσιες υπηρεσίες, όταν προσπάθησαν να μας αποψιλώσουν το Νοσοκομείο, όταν επιχείρησαν να αφαιρέσουν από το τόπο μας αυτό που πραγματικά δικαιούται.
Μάλιστα αυτές τις μέρες συναντήθηκε παρουσία του εμπορικού κόσμου με τον Πρόεδρο της ΕΣΕΕ κ. Κορκίδη το απόγευμα της Παρασκευής στην Κυπαρισσία.
Εκεί αποτύπωσε τα πραγματικά προβλήματα των εμπόρων με τις προτάσεις που υπέβαλλε στην ΕΣΕΕ και αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης με την Κυβέρνηση η οποία αποδέχθηκε ένα μέρος αυτών. Στην συνάντηση αυτή εθίγη το ασφαλιστικό ζήτημα, τα ταμεία αλλά και το μέλλον του εμπορικού κόσμου. Ίσως τέτοιες φωνές σπανίζουν και δεν είναι υπερβολή να εξαίρουμε το ήθος και την προσωπικότητά του αφού προβάλλει ταυτόχρονα την αιώνια πόλη μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη