google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 "Πενταμηνίτες υπάλληλοι τηλεφωνούν για τον Τατούλη"

"Πενταμηνίτες υπάλληλοι τηλεφωνούν για τον Τατούλη"

"Το δίδυμο Σαμαρά - Τατούλη πρέπει να τελειώνει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου", τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο Νίκος Πατσαρίνος, υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας στο συνδυασμό του Οδυσσέα Βουδούρη "Πελοπόννησος Πρώτα".

Ο κ. Πατσαρίνος κατήγγειλε τον κ. Τατούλη ότι «ο μηχανισμός της Περιφέρειας λειτουργεί σαν προεκλογικό τους γραφείο. Εργαζόμενοι με 5μηνα παίρνουν τηλέφωνα από το γραφείο της αντιπεριφερειάρχη (κ. Νικολάκου) και καλούν τον κόσμο να ψηφίσει Τατούλη. Είναι ντροπή να παίζουν με την αγωνία και τη δίψα των νέων για εργασία».
Παρατήρησε ότι «εξυπηρετούν τα ίδια συμφέροντα με τον Αντώνη Σαμαρά, τους ενώνει η μετάλλαξη» και επεσήμανε πως «ο θεσμός της Περιφέρειας χρησιμοποιήθηκε σαν ιδιωτική επιχείρηση». Χαρακτήρισε μεγάλο σκάνδαλο τη διαχείριση των απορριμμάτων και κατηγόρησε τον κ. Τατούλη ότι «παρουσιάζει έργο που δεν υπάρχει πουθενά» - κάνοντας λόγο για έργο «πελατειακό, μιντιακό. Πλήρωσε πολύ καλά διάφορες πηγές πληροφόρησης».
Ο Ν. Πατσαρίνος εξέφρασε την πεποίθηση ότι «τη δεύτερη Κυριακή μπορούμε να πάρουμε την Περιφέρεια. Μπορούμε να καταφέρουμε την ανατροπή, την ανάπτυξη και την αλληλεγγύη»

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη