google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Τεράστια προβλήματα με το γήπεδο! Βοηθός προπονητή ο Κ. Λυμπερόπουλος!

Τεράστια προβλήματα με το γήπεδο! Βοηθός προπονητή ο Κ. Λυμπερόπουλος!

Τεράστια είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει η ομάδα της Εράνης με την τραγική κατάσταση του παλιού γηπέδου, στα Φιλιατρά. Σύμφωνα με πληροφορίες του filiatranet, η ομάδα βρίσκεται ακόμη και σε σημείο αναζήτησης νέας έδρας, λόγω της άσχημης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, που έχει προκαλέσει όχι μόνο αρκετούς τραυματισμούς παικτών, αλλά έχει συντελέσει ακόμη και στην απώλεια βαθμών σε κρίσιμους αγώνες. Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις της Διοίκησης, από το καλοκαίρι, για απαραίτητες εργασίες συντήρησης και βελτίωσης του αγωνιστικού χώρου, οι υπεύθυνοι αδιαφόρησαν, με αποτέλεσμα μία τόσο ιστορική ομάδα να μην έχει ένα γήπεδο να προπονηθεί και να αγωνιστεί. Θυμίζουμε ότι και το νέο γήπεδο των Φιλιατρών, μόνο Αθλητικό Κέντρο δεν είναι. Η κατάσταση είναι τόσο τραγική, που η Εράνη αναγκάζεται ήδη να πραγματοποιεί το μεγαλύτερο μέρος των προπονήσεών της σε γειτονικά γήπεδα, όπως της Κυπαρισσίας και των Γαργαλιάνων. Με αφορμή τα παραπάνω, το Δ.Σ. της ομάδος νιώθει υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά, τα γειτονικά σωματεία για την παραχώρηση των γηπέδων τους, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας, έντονο είναι το σκεπτικό να μετακομίσει σε άλλη έδρα για την φετινή περίοδο, που θα δυσαρεστήσει παράλληλα και τον φίλαθλο κόσμο της, με τις όποιες ακόμη δυσκολίες και προβλήματα μπορούν να προστεθούν στην ομάδα σε μία τέτοια περίπτωση.
Νέες προσθήκες παικτών Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση από την Νίκη Πλάτης, αποτελεί ο 24χρονος Σωτήρης Βλασσόπουλος, πρώην ποδοσφαιριστή της Εράνης, με αρκετές συμμετοχές στην Δ΄Εθνική. Επίσης από τα τμήματα υποδομής των πρασίνων, προωθήθηκαν ο Αλέξανδρος Παπαδήμας, ο Ανδρέας Φαρμάκης, ο Φώτης Νικολακόπουλος και ο Χότι Αντριάν. Βοηθός προπονητή ο Κώστας Λυμπερόπουλος! Μία σημαντική κίνηση της Διοίκησης είναι η πρόσληψη του πρώην ποδοσφαιριστή της ομάδος Κώστα Λυμπερόπουλου, στο πόστο του βοηθού προπονητή, που έχει ήδη ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ έχει περάσει σαν παίκτης από όλες τις Εθνικές Κατηγορίες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη