google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εράνη Φιλιατρών - Αστέρας Αρφαρών 1:0 στο τέλος..

Εράνη Φιλιατρών - Αστέρας Αρφαρών 1:0 στο τέλος..

Νικηφόρα έκλεισε τον πρώτο γύρο η ομάδα της Εράνης, επικρατώντας με σκορ 1:0 του Αστέρα Αρφαρών στα Φιλιατρά, για την 15η Αγωνιστική της Α΄ Τοπικής κατηγορίας Μεσσηνίας. Σε ένα άχρωμο πρώτο ημίχρονο, οι φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες ήταν περιορισμένες, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το φτωχό 0:0. Οι πράσινοι κατάφεραν στο β΄ημίχρονο να πάρουν το τρίποντο, πιέζοντας περισσότερο και δημιουργώντας ευκαιρίες για το πολυπόθητο τέρμα, το οποίο ήρθε στο 92ο λεπτό με κεφαλιά από τον συνήθη ύποπτο Αλμπάν Γκρέτσα, μετά από ωραίο γέμισμα του Βλασσόπουλου μέσα στην περιοχή. Ο προπονητής της Εράνης Μιχάλης Ζάγκος  εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πορεία της ομάδος με την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου, ενώ όπως τόνισε προσπαθούμε να βελτιώσουμε ακόμη κάποια πράγματα στην επίθεση, που πιστεύω ότι θα διορθωθούν σιγά σιγά με το σύστημα που θα αφομοιώσουν οι παίκτες. Για το έντονο πρόβλημα του γηπέδου ελπίζει ότι οι υπεύθυνοι θα προβούν στις απαραίτητες ενέργειες. Ο Αλμπάν Γκρέτσα, που σκόραρε για 7η φορά σήμερα (4 γκολ στο πρωτάθλημα και 3 στο κύπελλο), μίλησε για ένα δύσκολο παιχνίδι με έναν καλό αντίπαλο και την πίστη της ομάδος μέχρι την τελευταία στιγμή του αγώνα. Οι πράσινοι βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας με 31 βαθμούς.
Εράνη Φιλιατρών Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής, Γκρέτσα, Γιάννης, Αντωνόπουλος, Μοροσάνου, Κώτσος, Διαμαντόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κόλλιας, Νικολόπουλος.
 Αστέρας Αρφαρών Νιάρχου, Φέστας Κ., Μπούρας, Φέστας Σ., Χαραλαμπόπουλος, Κάρτσωνας, Γιαννακούντζος, Γιαννακόπουλος, Λυμπιώτης, Σακκάς, Ταχταμπάς.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη