google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Έβρεξε γκόλ στην αναμέτρηση Ηρακλή- Νέου Άρι με 4-2 στη Κυπαρισσία

Έβρεξε γκόλ στην αναμέτρηση Ηρακλή- Νέου Άρι με 4-2 στη Κυπαρισσία

ΟΜΟΡΦΟ ποδόσφαιρο με αρκετά γκολ έπαιξε ο τοπικός Ηρακλής Κυπαρισσίας στα πλαίσια της Β τοπικής κατηγορίας απέναντι στον Νέο Άρι καθώς ενώ έχανε στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης κατάφερε να ανατρέψει το αποτέλεσμα ιδίως στην επανάληψη καταλήγοντας με το πολύ καλό αποτέλεσμα του 4-2 στο γήπεδο της Κυπαρισσίας.
Ο Ηρακλής υπό τις οδηγίες του Νίκου Μπάιμπου μπήκε χαλαρά στο ξεκίνημα με αποτέλεσμα να δεχθεί στο 22ο λεπτό τέρμα με το 0-1 να μην επισκιάζει την συνέχεια καθώς λίγα λεπτά αργότερα μετά από πάσα του Ζουρτσάνου που βρήκε τα κατάληλλα πόδια έγραψε την ισοφάριση με το 1-1. Ωστόσο στο 36' κέρδισε μετά από χέρι των αντιπάλων ένα τέλειο πέναλντι το οποίο εκτελέστηκε άψογα με το 2-1 να αποτελεί γεγονός και να ανεβάζει την ψυχολογία στους γηπεδούχους. Ωστόσο μετά από κόρνερ που κέρδισε ο Νέος Άρις εκτελέστηκε κοντά και από λάθος του τερματοφύλακα Πανταζέλου η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα κάνοντας το 2-2 με το οποίο έληξε το πρώτο 45λεπτο του αγώνα.
Η επανάληψη όμως δικαίωσε τους γηπεδούχους που φιλοδώρησαν με 2 γκόλ τους αντιπ΄΄αλους στο 59' και το 71ο λεπτό καταλήγοντας μετά από καλές φάσεις στο 4-2 καθώς κινήθηκαν άμεσα οι παίκτες του στην αντίπαλη εστία με καλή προώθηση. Το παιχνίδι παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι και είχε αρκετές υποσχέσεις ενώ το παρακολούθησε η Πρόεδρος του Σωματείου με μέλη του Δ.Σ.
ΔΕΙΤΕ εδώ το βίντεο του αγώνα που μας παραχώρησε το radio936 και το kyparissianews.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη