google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αθλητικά Τριφυλιακά και όχι μόνο...

Αθλητικά Τριφυλιακά και όχι μόνο...

Την Κυριακή 19/8 στις 6μ.μ. στο ανακαινισμένο γήπεδο του Μεσσηνιακού Γ.Σ. η καλαματιανή ομάδα, θα τεστάρει τις δυνάμεις της, στο 1ο επίσημο αγώνα της χρονιάς, με αντίπαλο τον Άγρα, στο πλαίσιο της α΄ φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας (σ.σ. θα διεξαχθούν "4" ματς) που διοργανώνει η ΕΠΣΜ.
Οι «πράσινοι» του Σταύρου Παπαδόπουλου, ενισχύθηκαν πρόσφατα σημαντικά, καθώς είναι «καταδικασμένοι» να πρωταγωνιστήσουν, αφού αναδείχθηκαν πρωταθλητές στις μετεγγραφές.
Ο επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος Δημήτρης Τσάκωνας, μετά την ολοκλήρωση των καινούργιων αποκτημάτων, έχει δηλώσει στο sportstonoto.gr ότι στόχος του ΜΓΣ είναι η άνοδος στην επόμενη κατηγορία, ενώ την φετινή σεζόν θα επιδιώξει να διακριθεί και στο κύπελλο Μεσσηνίας, αρχής γενομένης απο τη συνάντηση με την ομάδα των Γαργαλιάνων.
Την προσεχή Κυριακή, στο πρώτο κρας τεστ της περιόδου, δεσπόζει η συνάντηση Μεσσηνιακού-Τέλλου Άγρα, όπου ο Τσάκωνας, μπορεί να υπολογίζει και όλους τους νεοαποκτηθέντες.
Εξαίρεση, αποτελούν οι τέσσερις «4» παίκτες της Μαύρης Θύελλας για τους οποίους δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους από την ΕΠΟ, (Μπεγέτης, Κωνσταντόπουλος, Μπουζαλάς και Δημόπουλος), αφού δεν ήταν στα πλάνα του Γιώργου Μπένου και έμειναν ελεύθεροι να συνεχίσουν σε ομάδα της αρεσκείας τους.
ΠΑΙΖΕΙ Ο ΜΠΕΝΕΤΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΡΑ...
Οι παίκτες του Άγρα χθες είχαν ρεπό, σήμερα θα προπονηθούν με τις οδηγίες του γυμναστή Κώστα Γεωργακόπουλου, και αύριο το πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση πρωί-απόγευμα. Επίσης, για την ιστορία ν΄ αναφέρουμε, ότι στον Άγρα έχουν υπογράψει, και οι Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος, Νίκος Σπύρτος, Άλμπερτ Σεφεράσι, Νίκος Τσίμπητσης, και το μεγαλύτερο όνομα του καλοκαιριού, που ακούει στο όνομα Μιχάλης Μπενέτος.
Ο τελευταίος, ο οποίος θα αγωνισθεί κανονικά στη σύγκρουση του κυπέλλου, έπαιξε πέρυσι στη Μανωλάδα, ενώ είχε φορέσει παλιότερα, και τις φανέλες και άλλων Μεσσηνιακών ομάδων, όπως του Τσικλητήρα Πύλου, όπου είχε συνεργαστεί και πάλι με το Γαργαλιανιώτη τεχνικό Θανάση Λακριντή, και το Πάμισο Μεσσήνης στη Γ΄ Εθνική. Αναφορικά με το «απουσιολόγιο», οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν χωρίς τους Σεφεράσι και Τσίμπητση, καθώς δεν έχουν εκδοθεί τα δελτία τους.

KΥΠΕΛΛΟ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ-Α΄ΦΑΣΗ...
Τέσσερις αναμετρήσεις, θα διεξαχθούν τη προσεχή Κυριακή 19 Αυγούστου στις 6 το απόγευμα στο πλαίσιο του κυπέλλου Μεσσηνίας, και αναλυτικά το πρόγραμμα και τα γήπεδα διεξαγωγής των αγώνων έχουν ως εξής:
1.Ενωμένα Σωματεία Καλαμάτας-Ολυμπιακός Αναλήψεως/Μεσσήνης, γήπεδο Σπερχογείας.
2.Πανιώνιος Καλαμάτας-Ολυμπιακός Καλαμάτας, γήπεδο ΚΤΕΛ «Γιώργος Λουκαρέας»
3.Απόλλων Πεταλιδίου-Ομόνοια Καλαμάτας, γήπεδο Πεταλιδίου.
4.Μεσσηνιακός-Τέλλος Άγρας, γήπεδο Μεσσηνιακού

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη