google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Παραλειπόμενα από την επίσκεψη του Σαμαρά στη μισή Μεσσηνία

Παραλειπόμενα από την επίσκεψη του Σαμαρά στη μισή Μεσσηνία

*ΜΟΝΟ Καλαμάτα και Πύλο γιατί στη πρώτη είναι ο Νίκας και όλα τα λεφτά στο ΕΣΠΑ και στο άλλο η γενέτειρα προτιμά ο Σαμαράς. Στην απέξω έχουν την Τριφυλία και...ίσως την θεωρούν ξεγραμμένη αλλά και για τα άλλα...άγια χώματα της Μεσσηνίας. Τελικά έγινε Πρωθυπουργός αλλά μην ξεχάσει από που πατάνε για τον τόπο μας...
* Με το έφτασε ο Πρωθυπουργός στην Καλαμάτα (και μάλιστα χωρίς…παραβίαση του προγραμματισμένου χρόνου), εκατοντάδες φίλων του τον περίμεναν έξω απο το Δημαρχείο. Είδαν κι έπαθαν οι αστυνομικοί να πείσουν του φίλους και τους “φίλους” για αποφυγή …φιλιών και σφικτών εναγκαλισμών.
* Μάταια όμως… Οι Καλαματιανοί είχαν τον…Αντώνη τους. Ποιά η διάφορα για τους αγνούς πολίτες; ότι είναι πλέον Πρωθυπουργός
* Αντίθετα οι κολλητοί που ψάχνουν για θεσούλες. το έπαιζαν …υπεράνω διαταγών. Ήθελαν να δείξουν στους… αγνούς ότι αυτοί είναι κάτι το …ξεχωριστό!
* Έπαθαν όμως χοντρή πλάκα. Κατάλαβαν πως οι Αστυνομικοί των Πρωθυπουργών δεν είναι όπως των ΑΤ του νομού τους.
* Ο επιλαχών νεαρός πολιτευτής μόλις είπε το όνομα του και την “ιδιότητα” του, εισέπραξε ένα… «Καλά κάνεις» και την… Ευγενική απώθηση …!
* Ο πρώην αντιδήμαρχος δεν κατάλαβε καλά τι εννοούσαν με την εντολή, “και τώρα ο Πρωθυπουργός θα μείνει μόνο με τους βουλευτές και τους Δημάρχους. Το κατάλαβε όταν βρέθηκε, χωρίς να το καταλάβει έξω από το γραφείο του Δημάρχου.
* Το ίδιο έπαθε και ο Δήμαρχος Π. Νίκας όταν του είπαν πως …τώρα θα δει τον Μητροπολίτη. Έμεινε εκτός …γραφείου με τον…λαό του, …δίπλα του!
* Όπως πάντα σοβαρός ο βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος και …παραδόξως σοβαρός ο άλλος βουλευτής Δημήτης Σαμπαζιώτης. Προφανώς τώρα που εκλέχτηκε δεν χρειάζεται να πηδάει μάντρες και …ψαλτήρια…

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη