google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Κοινό μέτωπο αγροτών Τριφυλίας για τη κατάργηση της ΑΤΕ

Κοινό μέτωπο αγροτών Τριφυλίας για τη κατάργηση της ΑΤΕ

Η μεταβίβαση του υγιούς τμήματος της ΑΤΕ στην Τράπεζα Πειραιώς είναι το θέμα της έκτακτης συγκέντρωσης που θα έχουν αύριο στις 9.00 το βράδυ στο Φουρναράκειο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατρών οι αγρότες της περιοχής.
Τη συνάντηση έχουν προγραμματίσει οι Αγροτικοί Σύλλογοι Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, ενώ θα είναι ανοιχτή για κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να εκφράσει την άποψή του για το σοβαρό αυτό ζήτημα.
Ηλίας Μπουντουβάς: «Ο κόσμος είναι ανάστατος»
«Σήμερα από νωρίς το πρωί μάς παίρνει συνέχεια κόσμος τηλέφωνο. Οι άνθρωποι εδώ έχουν αναστατωθεί. Το 60% της γης των αγροτών είναι υποθηκευμένο στην Αγροτική Τράπεζα. Τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι;» σημείωσε χθες στο «Θάρροσ» ο γραμματέας του Αγροτικού Συλλόγου Γαργαλιάνων, Ηλίας Μπουντουβάς.
«Και εδώ πολλοί έχουν πάρει δάνεια και έχουν βάλει υποθήκη τη γη τους. Όλοι αυτοί είναι ανάστατοι σήμερα. Ανησυχούν ακόμη και για κατασχέσεις ή πλειστηριασμούς, οτιδήποτε μπορεί να γίνει. Αλλά δεν είναι μόνο η υποθηκευμένη γη. Η Αγροτική Τράπεζα θα έπρεπε να αποτελεί πυλώνα ανάπτυξης για τον αγροτικό τομέα, να στηρίζει προσπάθειες. Σκεφθείτε ότι αυτή την περίοδο που συζητάμε, μόνο στην Κρήτη φυτεύτηκαν 4 εκατομμύρια φυτά λιγότερες ντομάτες. Μιλάμε για τεράστιες εκτάσεις. Νομίζω ότι ως χώρα οδηγούμαστε σε πολύ άσχημες καταστάσεις…».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη