google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Φραστική κόντρα Δεληγιάννη-Ανδρινόπουλου για τους οργισμένους πολίτες

Φραστική κόντρα Δεληγιάννη-Ανδρινόπουλου για τους οργισμένους πολίτες

ΦΡΑΣΤΙΚΟ επεισόδιο απείλησε να τινάξει στον αέρα την συνεδρίαση του Δ.Σ. Τριφυλίας μετά από κόντρα δημοτικού συμβούλου με τον Αντιδήμαρχο Γαργαλιάνων με αφορμή την διαμαρτυρία πολιτών που πήγαν να πληρώσουν τέλη ύδρευσης το μεσημέρι της Παρασκευής αλλά στις 12.30 βρήκαν κλειστές όλες τις υπηρεσίες της Δημοτικής ενότητας.
Αρχικά τον λόγο ζήτησε ο κ. Θεόδωρος Δεληγιάννης από τη περιοχή απαιτώντας εξηγήσεις καθώς ο κόσμος εξοργίστηκε όπως ισχυρίστηκε. Προσπαθώντας να βάλει τάξη  ο πρόεδρος του Δ.Σ. , Γιάννης Καλκαβούρας, απάντησε από το μικρόφωνο ότι : «Νομίζω ότι υπάρχει αρμόδιος αντιδήμαρχος εκεί πέρα. Δεν έπρεπε να πάτε να τον δείτε;», για να εισπράξει την απάντηση του κ. Δεληγιάννη αναλύοντας ότι : «Πήγα στον κ. αντιδήμαρχο. Δηλαδή, να πάω στον κ. αντιδήμαρχο. Δωδεκάμισι η ώρα να είναι κλεισμένα τα ταμεία. Είναι λογική αυτή; Ο κ. αντιδήμαρχος δεν ήταν μέσα; Τι γίνεται; Λειτουργούν οι Δήμοι (σ.σ. τα δημοτικά καταστήματα των Δημοτικών Κοινοτήτων); Άμα θέλετε έτσι, δε θα είμαστε ανδρείκελα εμείς!».
Στο σημείο αυτό απάντησε ορθά κοφτά εκτός μικροφώνουν ο αντιδήμαρχος Γαργαλιάνων Ευστάθιος Ανδρινόπουλος: «Να κάνει αναφορά, να αναφέρει το γεγονός και την αρμόδια υπάλληλο! Δε θα παίζουμε…». Τον Αντιδήμαρχο προσπάθησε να καλύψει ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας τονίζοντας μάλιστα ότι : «Για το αν λειτουργεί το ταμείο των Γαργαλιάνων, δεν το ξέρω. Υποψιάζομαι και φαντάζομαι ότι ο σχετικός έλεγχος θα γίνεται, ο Στάθης  είναι εκεί από το πρωί μέχρι το βράδυ και εάν υπήρξε κάποια παρατυπία, κάποια παράλειψη, σαφώς και μπορεί να το απαντήσει ή να την καλύψει και να βελτιωθεί».
Προτού απειληθεί ένταση στην αίθουσα, ο κ. Ανδρινόπουλος εξομολογήθηκε ότι : «Πράγματι, το μεσημέρι, δωδεκάμισι η ώρα έγινε αυτό. Ήτανε μια αυθαίρετη ενέργεια μιας υπαλλήλου, γιατί είχε την αγωνία αν θα προλάβει να μετρήσει το ταμείο, να πάει να καταθέσει τα χρήματα στην τράπεζα, γιατί κλείνανε τα ταμεία της τράπεζας στις 2 η ώρα. Δωδεκάμισι η ώρα, λοιπόν, κατέβηκα εγώ κάτω και βρήκα τον κ. Δεληγιάννη να ωρύεται. Κακώς, γιατί το Δημαρχείο δεν είναι καφενείο! Κι εγώ ο ίδιος έκανα παρατήρηση στην κυρία και συνέχισε να λειτουργεί το ταμείο. Δεν έπρεπε καν να εκεί πέρα να ωρύεται μπροστά στον κόσμο και να γίνεται θέμα υπό τύπου καφενείου! Δεν κάνουμε πολιτική καφενείου!».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη