google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Πετυχημένος από κάθε άποψη ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου- Αντιμνημονιακές αναφορές από τους ομιλητές

Πετυχημένος από κάθε άποψη ο χορός του Εμπορικού Συλλόγου- Αντιμνημονιακές αναφορές από τους ομιλητές

ΜΕΓΑΛΗ επιτυχία σημείωσε ο ετήσιος Αποκριάτικος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας σε κέντρο της παραλίας με βραβεύσεις, ομιλίες αλλά και αρκετό κέφι παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία καθώς όλο το Δ.Σ. του ιστορικού σωματείου έδωσε μια νότα αισιοδοξίας στα μέλη του.
Περισσότερα από 300 άτομα παρέστησαν στην εκδήλωση ενώ σε δηλώσεις του ο Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου κ. Παν. Παναγιωτόπουλος τόνισε ότι "κόντρα στα προβλήματα θέλαμε να αντιδράσουμε διασκεδάζοντας ελληνικά και τηρώντας τα παλιά έθιμα με παραδόσεις του τόπου μας, θέλουμε ο κόσμος να αντέξει κόντρα στην οικονομική συγκυρία που του κόβουν μισθούς και συντάξεις καθώς ο εμπορικός κόσμος τάσσεται ενάντια στα σκληρά μέτρα" επισημαίνοντας ότι "θεωρούμε ότι η Ελλάδα είναι ευλογημένος τόπος και μόνοι μας μπορούμε να ξεπεράσουμε τον σκόπελο της κρίσης"
Εξήγησε πάντως ότι "επιστρέφουμε στις παραδοσιακές αξίες του Ελληνισμού αποδεικνύοντας ότι δεν χάθηκε άδικα το αίμα των προγόνων μας, είμαστε η κοιτίδα του πολιτισμού και είναι ξεφτίλα με αφορμή τα πρόσφατα γεγονότα κλοπών στο μουσείο της Ολυμπίας που ο λαός μας εδώ και χρόνια ανέχεται τους καρεκλοκένταυρους της εξουσίας που περιοδεύουν ανά την Ελλάδα και καπηλεύονται τις τύχες του ελληνικού λαού" ενώ για τις βραβεύσεις που ακολούθησαν συμπλήρωσε ότι  "διατηρήσαμε ζωντανές μνήμες και αναλλοίωτες τις φυσιογνωμίες της πόλης μας δηλαδή τους παλιούς εμπόρους που παρότι συνταξιούχοι μεταλαμπαδεύουν στα παιδιά τους το μέλλον και για αυτό βραβεύουμε τον κ. Φώτη Γεωργακόπουλο, Ανδρέα Μπούρα, Γ. Χηνόπουλο, Παναγιώτη Δρούλια, τον κ. Καρανδρέα τιμώντας με τον τρόπο αυτό όσους αγωνίστηκαν".
Είπε παράλληλα ότι στις 26/2 θα γίνει στη Κυπαρισσία ο τερματισμούς του Ράλι Αντίκα και την Καθαρή Δευτέρα θα γιορτάσουμε τα κούλουμα.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αδαμόπουλος απευθύνοντας χαιρετισμό αποσαφηνίζοντας ότι "το Επιμελητήριο θέτει ως κύριους στόχους την αναβάθμιση του τουρισμού και τις εξαγωγές, τα μηνύματα από το μνημόνιο είναι δύσκολα και η τρόικα θέλει λιγότερες μικρομεσαίες επιχειρήσεις αφού δεν χαρίσαμε τίποτα σε κανέναν, έχω κηρύξει ανένδοτο αγώνα κατά του παραεμπορίου σε όλο το Νομό, είμαι ευτυχής που κατάγομαι από την περιοχή μας και θέλουμε κοντά μας όλους τους επιχειρηματίες". Στην εκδήλωση αντμνημονιακό χαιρετισμό απεύθυνε ο Δήμαρχος Κώστας Κόλλιας παρουσία των Αντιδημάρχων κ. Γ. Σαμπαζιώτη, Π. Τσίγγανου, Γ. Μερκούρη και δημοτικών συμβούλων τονίζοντας ότι θα βρίσκεται δίπλα στους ανθρώπους του μόχθου που ενισχύουν την τοπική οικονομία, ενώ μίλησε για την ιστορική αξία του εμπορικού κόσμου στην Τριφυλία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη