google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Επέβαλε το ρυθμό του ο Α.Ο.Κ. και καθάρισε με 1-0

Επέβαλε το ρυθμό του ο Α.Ο.Κ. και καθάρισε με 1-0

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΣ με ρυθμό και γρήγορη εναλλαγή της μπάλας ήταν ο Α.Ο. Κυπαρισσίας ο οποίος μπορούσε να τα καταφέρει πολύ καλύτερα από το 1-0 στο γήπεδο της πόλης σε ένα παιχνίδι με πολλούς τραυματισμούς απέναντι στον παλιό γνώριμο Τέλλο 'Άγρα με το μοναδικό τέρμα να σημειώνεται στην επανάληψη.
Στο πρώτο 45λεπτό δημιουργήθηκαν ευκαιρίες αλλά κοντά στο 5ο λεπτό προσπαθώντας να σώσει την μπάλα από τα δίχτυα τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο ο τερματοφύλακας του Τέλου Άγρα Κατασαρέας από την Καλαμάτα ο οποίος μετέβη στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ωστόσο ο ρυθμός ήταν αμείωτος με καλές ευκαιρίες το 23 και στο 38 από τους Μανδραπήλια και τον Κιουτάκ που έδωσαν μάχη για να διατηρηθεί σε ζεστό ρυθμό η κυκλοφορία της στρογγυλής θεάς με μια χρυσή ευκαιρία για τέρμα κοντά στο 39ο λεπτό.
Η επανάληψη δικαίωσε τους γηπεδούχους όταν ο ρυθμός ενισχύθηκε με τις σωστές πάσες από Μαργαρώνη και Μητρόφ αλλά και τον Λυδιώτη με αποτέλεσμα στο 80 ο Μητρόβ μετά από ατομική ενέργεια κοντά στη κενή εστία έκανε το 1-0 για τον ΑΟΚ ολοκληρώνοντας τον αγώνα. Ικανοποιητική η διαιτησία Νίκα που μοίρασε αρκετές κίτρινες κάρτες, ενώ το γήπεδο γέμισε από κόσμο στο Τριφυλιακό ντέρμπι.
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παππάς, Μπεγκλέτσης, Μαργαρώνης, Σιγγέρης, Γαργαρώνης, Κουρκουμέλης, Λυδιώτης, Μητρόβ, Παναγιωτακόπουλος, Μανραπήλιας και Κιουτάκ.
ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Κατσαρέας (Λαμπρίρης), Πότσης, Ανδρώνης, Μαραγκός, Δημητρόπουλος, Ανδρώνης Π., Εμμανουήλ, Αναστασόπουλος, Χρυσομπόλης, Τηλεμάχου και Κολντσισένκο.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη