google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εγκληματικότητα όλη μέρα... και στους Γαργαλιάνους

Εγκληματικότητα όλη μέρα... και στους Γαργαλιάνους

Τσιγάρα άρπαξε άγνωστος διαρρήκτης από ψιλικατζίδικο τις πρώτες μεταμεσονύχτιες ώρες της Παρασκευής στους Γαργαλιάνους, σπάζοντας την τζαμαρία της εισόδου. Η ενεργοποίηση του συναγερμού τον έκανε να τραπεί σε φυγή πριν προλάβει να πάρει περισσότερα πράγματα, ενώ οι κινήσεις του έχουν καταγραφεί από τις κάμερες του κυκλώματος παρακολούθησης του μαγαζιού.
Σύμφωνα με την 'Ελευθερία', στο στόχαστρο του κλέφτη μπήκε συγκεκριμένα το ψιλικατζίδικο της Παναγιώτας Ξιάρχου, που βρίσκεται κοντά στο ΚΤΕΛ των Γαργαλιάνων. Οπως μας είπε η ίδια ενώ ήταν με τον άντρα της στο περίπτερο που έχουν στην πλατεία της πόλης. Περίπου στη 1.15 τη νύχτα άκουσαν να χτυπά ο συναγερμός του ψιλκατζίδικου, ο οποίος ενεργοποιείται όταν κάποιος βρεθεί μέσα στο μαγαζί. Αμέσως ο σύζυγος έσπευσε στο χώρο και είδε ότι είχαν σπάσει την τζαμαρία της πόρτας με σιδερένιο λοστό τον οποίο είχαν παρατήσει απέξω.
Κοιτώντας λίγο αργότερα το βίντεο του κυκλώματος παρακολούθησης, είδαν ότι ένα νεαρό άτομο, πιθανότατα αλλοδαπός, είχε σπάσει το τζάμι, είχε μπει στο μαγαζί και είχε πάρει τσιγάρα τα οποία έβαλε σε μια τσάντα.
Δεν είχε καλύψει το πρόσωπό του, μας είπε η κ. Ξιάρχου, σημειώνοντας πως μόλις χτύπησε ο συναγερμός ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Πάντως όπως μας είπε, η ίδια έχει ξαναπέσει θύμα ληστείας πριν από περίπου ένα μήνα: Ενώ επέστρεφε από την δουλειά της και περπατούσε στο δρόμο για το σπίτι της αργά τη νύχτα, στη 1.40 , της επιτέθηκαν δύο άτομα που φορούσαν κουκούλες, της άρπαξαν την τσάντα που είχε μέσα τα χρήματά της κι εξαφανίστηκαν. Παρατήρησε ότι η εγκληματικότητα στην περιοχή έχει αυξηθεί, τα κρούσματα διαρρήξεων και κλοπών είναι συχνά και θα πρέπει κάτι να γίνει. 'Ελευθερία'

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη