google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ναυαγοσώστες στις παραλίες της Τριφυλίας

Ναυαγοσώστες στις παραλίες της Τριφυλίας

Από τη Δευτέρα θα κάνουν την εμφάνισή τους οι ναυαγοσώστες (για την ακρίβεια, ναυαγοσώστριες στην πλειοψηφία τους) στις παραλίες του Δήμου Τριφυλίας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους στους λουόμενους την καλοκαιρινή περίοδο.
Πρόκειται, ουσιαστικά, για τους πρωταγωνιστές σε κάθε παραλία! Χθες το μεσημέρι, στο δημοτικό μέγαρο Κυπαρισσίας, είχαν συνάντηση εργασίας με τον αντιδήμαρχο Ευστάθιο Ανδρινόπουλο οι ναυαγοσώστριες Άσπα Γαραντζιώτη, Βάσω Ματιάδη, Κατερίνα Γκύζη και Χριστίνα Νοταροπούλου, ενώ επισκέφθηκαν και το δήμαρχο Κώστα Κόλλια, ο οποίος τις υποδέχθηκε και καλωσόρισε στο γραφείο του.
Ο δε αντιδήμαρχος Ευστάθιος Ανδινόπουλος δήλωσε στο 'Θάρρος' σχετικά: «Προκηρύξαμε 8 θέσεις ναυαγοσωστών για να καλύψουμε τις ανάγκες της καλοκαιρινής περιόδου και να καλύψουμε όλες τις παραλίες μας. Μετά από έλεγχο της επιτροπής, καθορίστηκαν οι 4 πολυσύχναστες παραλίες της περιοχής μας, οι οποίες είναι το Καλό Νερό, ο Αϊ-Λαγούδης Κυπαρισσίας, το Στόμιο και ο Λαγκούβαρδος. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλες παραλίες, όπως το Μάτι, καθώς σκεφτόμαστε να καλύψουμε και αυτή την παραλία με ναυαγοσώστη. Σήμερα (σ.σ. χθες) είδατε τις ναυαγοσώστες που ήδη έχουν καταθέσει χαρτιά και τους προσλάβαμε. Έχουν παρουσιαστεί 7 και θα τους κατανείμουμε, σε ποια παραλία θα πάει ο καθένας». Όπως είπε απαντώντας σε ερωτήσεις ο κ. Ανδρινόπουλος, οι ναυαγοσώστες θα βγουν στις παραλίες από τη Δευτέρα και θα προσφέρουν υπηρεσίες κάθε μέρα από τις 10.00 το πρωί έως τις 5.30 το απόγευμα.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη