google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σύσκεψη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλεων Δυνάμεων

Σύσκεψη για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Ενόπλεων Δυνάμεων

ΕΥΡΕΙΑ σύσκεψη για την προετοιμασία του Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ενόπλεων Δυνάμεων πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κυπαρισσίας για την μεγάλη διοργάνωση που θα διεξαχθεί στις 3 Ιουλίου με την συμμετοχή δεκάδων αθλητών που θα μετρήσει ως μεγάλο αθλητικό γεγονός με την ευθύνη του Δήμου αλλά και την παρουσία του Συλλόγου του Μεσσηνιακού της Καλαμάτας που επωμίστηκε το βάρος της αθλητικής προετοιμασίας.
Τα διαδικαστικά ζητήματα για τον συντονισμό φορέων τέθηκαν επι τάπητος στην σύσκεψη με την ανακοίνωση της διαδρομής η οποία θα έχει σημείο αφετηρίας και τερματισμού την κεντρική οδό Ελευθερίου Βενιζέλου καλύπτοντας διαδρομή μήκους 2,5 χιλιομέτρων μέχρι την Εθνική οδό προς Τερψιθέα η οποία μάλιστα θα επαναληφθέι 9 φορές και θα ακολουθήσει αμέσως μετά ειδική εορταστική εκδήλωση αλλά και απονομές μεταλλίων.
Στην σύσκεψη εκτός απο τους Αντιδημάρχους κ. Σαμπαζιώτη και Μερκούρη συμμετείχαν ο τμηματάρχης αθλητισμού του ΓΕΕΕΘΑ Σπύρος Ανδριόπουλος, ο Γ.Γ. της Ελληνικής Ποδηλατικής Ομοσπονδίας κ. Διονύσης Λιατσής, ο τεχνικός σύμβουλος του ΑΣΑΕΔ Γιώργος Μανιάτης, ο έφορος του Μεσσηνιακού Σλυλόγου κ. Τάσος Κανελλόπουλος, ο αστυνομικός διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Κυπαρισσίας Γιώργος Λάνος αλλά και εκπρόσωποι του αστυνομικού τμήματος, του Λιμεναρχείου, της Πυροσβεστικής και του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας αλλά και φορείς αθλητικών σωματείων της πόλης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη