google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Υπαίθριες διαφημίσεις και καντίνες απασχόλησαν την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

Υπαίθριες διαφημίσεις και καντίνες απασχόλησαν την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ το μεσημέρι της Τρίτης η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής λαμβάνοντας αποφάσεις για σημαντικά θέματα τα οποία αναρτήθηκαν στην ημερήσια διάταξη της επιτροπής:
Σχετικά με το πρώτο θέμα Επί αιτήσεως ATE BANK περί παραχώρησης χώρου στάθμευσης χρηματαποστολής, ομόφωνα ελήφθη απόφαση για στάθμευση στην οδό Αλ. Καλατζάκου .
Επίσης για το θέμα Επί αιτήσεως Καλκαβούρα Αθανασίου περί παραχώρησης θέση πάρκινγκ ελήφθη ομόφωνη απόφαση χωρίς να συζητηθεί περισσότερο το θέμα στην επιτροπή.
Το 3ο θέμα ήταν η Αίτηση Κάνδυλα Σοφίας περί ιδιοκτησίας της, στην Π.Ε.1 Δ.Ε Κυπαρισσίας. καθώς η επιτροπη μετά απο ενημέρωση αποφάνθηκε ομόφωνα υπέρ του αιτήματος της.
Μεγάλη συζήτηση έγινε για τις Παράνομες υπαίθριες διαφημίσεις ιδίως στο εθνικό οδικό δίκτυο καθώς η εισήγηση της αρμόδιας τεχνικής επιτροπής αφορούσε την πρόταση για τοποθέτηση πινακίδων κάθετα προς το δρόμο αποτυπώνοντας την πραγματική κατάσταση σε κάθε διαμέρισμα του Δήμου. Ο Πρόεδρος της επιτροπής κ. Τσίγγανος θεώρησε ότι το θέμα ειναι σοβαρό ζητώντας να υπάρξει πλήρη ενημέρωση στην υφιστάμενη κατάσταση με καταγραφή των πινακίδων απο συνεργεία του Δήμου και της Τροχαίας σε ιδιοκτησίες πλησίον των εθνικών οδικών αξονων ώστε να τηρηθεί η νομιμότητα και να εξευρεθούν χώροι για την επαρκή τοποθέτησή τους.
Για το 5ο θέμα επι αιτήσεως Καραχάλιου Αριστομένη αποφασίστηκε να γίνει εισήγηση τεχνικής υπηρεσίας κατόπιν αυτοψίας για να συζητηθεί σε επόμενη συνεδριαση Επιτροπής.
Την Επιτροπή ομως απασχόλησε και η Χωροθέτηση αδειών χρήσης αιγιαλού για υπαίθριες καντίνες όπου εξτετάστηκε το νομοθετικό πλαίσιο όσο και η επιτροπή που ερευνά την κατάσταση μίσθωσης σε πολίτες απο τον Λαγκόυβαρδο μέχρι την Ελαία καθώς διαπιστώθηκε ότι ορισμένοι δεν είχαν πληρώσει οφειλές προηγουμένων ετών. Η συζήτηση αφορούσε ωστόσο τις περιοχές που παραχωρούνται άδειες και εγκρίθηκαν ομόφωνα οι εκμισθώσεις που δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα με την χωροθέτηση επαρκών θέσεων κατά μήκος του Δήμου.
Τέλος το Σώμα εκφράστηκε θετικά Επί αιτήσεως Κ. Λαμπρόπουλου – Α. Αδαμόπουλου περί παραχώρησης κοινόχρηστου χώρου, για τοποθέτηση ενεργειακού στύλου και για την Τροποποίηση σχεδίου Πόλης Κοπανακίου και διόρθωση ασυμφωνίας βόρεια της σιδηροδρομικής γραμμής. Τοποθετήσεις έκαναν οι κ. Κουκούμης, Κατσούλας και Σερέτης.


Η φωτό παραχωρήθηκε απο το http://www.kyparissianews.com/

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη