google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΑΣΣΥΛΟΓΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

ΜΕ επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι Διασσυλογικοί Αγώνες Ταεβοντό που πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στο Κλειστό Γυνμαστήριο Κυπαρισσίας το Ροντάκι το Σάββατο το απόγευμα με την συμμετοχή του Αθλητικού Συλλόγου Κυπαρισσίας και του Συλλόγου Καλαμάτας παρουσία των προπονητών των Συλλόγων κ. Παναγιώτη Δικαίου και κ. Διαμαντόπουλου αντίστοιχα απο την Καλαματα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι απο την Κυπαρισσία συμμετείχαν περισσότεροι απο 30 αθλητές όλων των κατηγοριών όπου την παράσταση έκλεψαν οι μικροί με έγχρωμες ζώνες στην κατηγορία του όπου κατάφεραν να κερδίσουν τις εντυπώσεις αλλά και 50 αθλητές απο την Καλαμάτα μικρών ηλικιών με ξεχωριστές επιδόσεις που χειροκροτήθηκαν απο το κοινό. Μάλιστα οι κερκίδες του Κλειστού Γυνμαστηρίου ήταν κατάμεστες δεδομένου ότι ακόμα και με λεωφορείο προσήλθαν γονείς απο την Καλαμάτα για να παρακολουθήσουν τους πιτσιρικάδες που τα έδωσαν όλα.
Παράλληλα τον Διασσυλογικό αγώνα παρακολούθησε ο Πρόεδος του Συλλόγου Κυπαρισσίας με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ σημαντική βοήθεια ήταν εκεινη του Πρωταθλητή κ. Παναγιώτη Αλεξόπουλου που σήμερα είναι διατροφολόγος και καταξιωμένος επαγγελματίας. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αγώνων απονεμήθηκαν αναμνηστικά έπαθλα και μετάλλια αλλά και διπλώματα στους πρωταγωνιστές της ημέρας που ανανέωσαν το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση η οποία πιθανόν να πραγματοποιηθεί με την καινουργια αγωνιστική σεζόν. Τους αγώνες επισκέφθηκαν παράγοντες της τοπικής αυτοδιοίκησης που ικανοποιήθηκαν απο το επίεπδο της διοργάνωσης και την προσέλευση του κόσμου.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη