google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Σπηλιά λόγω εγκληματικότητας

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Σπηλιά λόγω εγκληματικότητας

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ παραμένουν οι κάτοικοι στην Σπηλιά Τριφυλίας μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα εγκληματικών πράξεων και κλοπών που πλήθυναν στην περιοχή. 'Τα μισά σπίτια τα έχουν ανοίξει στο χωριό και είμαστε πλέον σε κατάσταση εκτκάκτου ανάγκης' επιβεβαιώνει ο Πρόεδρος του Κ.Δ. κ. Παναγιώτης Γυφτάκης τονιζοντας ότι 'πλέον η ελλιπής δύναμη της Αστυνομίας δεν επαρκεί την ώρα που οι αστυνομικοί στην Αθήνα φυλάνε πολιτικά πρόσωπα ή επιχειρηματίες' εκδηλώνοντας την αγανάκτησή του για το προβλημα που υφίσταται η περιοχή του. ΄
Μάλιστα την Κυριακή έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί Συνέλευση των κατοίκων προκειμένου να λαβουν μέτρα αυτορποστασίας απο την στιγμή που η κατάσταση έφτασε στο κόκκινο και με αφορμή την επιστολή του Δημάρχου στον Αστυνομικό Διευθυντή του Νομού.
Την ίδια ώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ της 'Ελευθερίας' αναφέρει οτι ο "αστυνομικός διευθυντής Μεσσηνίας Βασίλης Γεωργακόπουλος δηλώνει επισήμως ότι "ακόμα διερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα" για το θάνατο του 79χρονου Θεόδωρου Δημητρακόπουλου στη Σπηλιά, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σοβαρές ενδείξεις πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Επιπλέον, όπως πληροφορηθήκαμε, ο ιατροδικαστής που εξέτασε το θύμα διαπίστωσε κατάγματα στα πλευρά και σημάδια βίας.
Να θυμίσουμε πως ο άτυχος ηλικιωμένος βρέθηκε νεκρός την Τρίτη το μεσημέρι δίπλα σε κτήμα του έξω από το χωριό. Οι γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία όταν βρήκαν το σπίτι του ανοιχτό και αναστατωμένο. Ο Θ. Δημητρακόπουλος βρέθηκε νεκρός λίγες ώρες αργότερα, κοντά στο αγροτόσπιτο που είχε νοικιάσει σε αλλοδαπούς.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι εν λόγω αλλοδαποί έχουν ήδη εξεταστεί από την Αστυνομία και δεν έχει προκύψει κάτι σε βάρος τους. Ωστόσο οι ντόπιοι συζητούν τα πολλά πάρε δώσε που είχε το θύμα με αλλοδαπούς, και δεν αποκλείουν ο δράστης να είναι κάποιος με τον οποίο είχε συναλλαγές κατά το παρελθόν. Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει αρκετά στοιχεία και αποτυπώματα τα οποία εξετάζει - ενώ σημαντικά στοιχεία αναμένεται να δώσει και η πλήρης ιατροδικαστική έκθεση."

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη