google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Αστέρι ο ΑΟΚ με το 1-1 επι της πρωτοπόρου Καλαμάτας

Αστέρι ο ΑΟΚ με το 1-1 επι της πρωτοπόρου Καλαμάτας

ΤΟΝ πολύτιμο βαθμό άγγιξε η ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ και διεκδικεί τώρα με το σπαθί της την παραμονή στην κατηγορία, καθώς η ίδια θέλει να αοδείξει ότι μπορει να παραμείνει για τα καλά στην Δ Εθνική.
Το σκόρ για την Καλαμάτα μετά απο επιθετική ενέργεια στη μικρή περιοχή μετά απο πάσα απο Μπλέτσα και γρήγορες αλλαγές βρέθηκε στα πόδια του Νικητόπουλου και απο εκεί ο Αθανασόπουλος με έξυπνο τρόπο σκόραρε στο 18 κάνοντας το 0-1 της συνάντησης, με αποτέλεσμα τα τύμπανα απο τους οργανωμένους φιλάθλους της Μαύρης Θύελλας να ηχούν διαρκώς. Η συνέχεια ήταν εκπληκτική καθώς σημειώθηκε καλές ευκαιρίες απο τους Ανδρουτσή και Λυδιώτη κοντά στο 32 και μάλιστα στο 35 μετά απο έξυπνη πάσα στον Μακρή ο οποίος αρχικά βρήκε τους αμυντικούς της Καλαμάτας και η μπάλλα επέστρεψε τελικά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Λυμπερόπουλου κάνοντας το εκπληκτικό 1-1 γράφοντας ιστορία με ξέφρενους πανηγυρισμούς...
Ο ΑΟΚ ανέβηκε πολύ στην επανάληψη και κατάφερε να διατηρήσει το 1-1 ως το τέλος ενώ σημειώθηκε και μια αλλαγή όταν στο 70 περίπου μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο Αντρέικ Κιουτάκ για να ενισχύσει το τοπικό ρόστερ. Τελικά όμως είχαμε κόντρες κοντά στο 84 με αποτέλεσμα να πάρει κόκκινη κάρτα ο Ανδρουτσής. Πολύ καλή η διαιτησία πάντως απο το Κορινθιακό τρίο που δεν άφησε πολλά περιθώρια αμφιβολιών....στο μεγάλο ντέρμπι...
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Μπίζος, Ανδρουτσής, Μανδραπήλιας, Μπούρδος, Λυδιώτης, Δασκαλάκης, Παναγόπουλος, Γεωργόπουλος, Δαραμάρας, Μακρής, Συγγέρης.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Λυμπερόπουλος, Νικητόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Μπαστάκος, Μπλέτσας, Κωνσταντόπουλος, Σισμανίδης, Τσαγκαράκης, Αθανασόπουλος, Γρηγορακάκης, Αγγελόπουλος.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη