google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εθνική προδοσία η σκέψη για ξεπούλημα της χώρας τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος στην πίτα της Τ.Ο.

Εθνική προδοσία η σκέψη για ξεπούλημα της χώρας τόνισε ο Νίκος Νικολόπουλος στην πίτα της Τ.Ο.

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ με σκληρές δηλώσεις κάνοντας σφοδρή επίθεση στην Κυβέρνηση ήταν ο Τομεάρχης Εργασίας της Ν.Δ. Νίκος Νικολόπουλος κατά την διάρκεια κοπής της πίτας της Τ.Ο. ΝΔ. Κυπαρισσίας την οποία τιμησαν με την παρουσία τους στελέχη του πολιτικού φορέα αλλά και φίλοι της οργάνωσης σε ένα έντονα προεκλογικό κλίμα κατά γενική ομολογία.
Με έντονη την φόρτιση λόγω της οικονομίας αφού έγινε η κοπή της πίτας απο πατήρ Σταθόπουλο και την Πρόεδρο της Τ.Ο. κ. Μαρία Στρίγκα η οποία μίλησε για το μέλλον του κόμματος, τον λόγο πηρε αρχικά ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Περικλής Μαντάς.
Ο κ. Μαντάς εκτίμησε ότι ζούμε δύκσολες μέρες με "την οικονομία να μας απασχολεί σε όλες τις πολιτικές συζητήσεις, όταν θυμόμαστε ότι το ΠΑΣΟΚ για να πάρει τις εκλογές υποσχόταν τους πάντες και τα πάντα και τις κέρδισε ξεγελώντας τον Ελληνικό λαό" για να προσθέσει ότι "μετά απο 15 μήνες με βαριά την σκιά του Μνημονίου και την ήττα της Ν.Δ. καταφάραμε να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του λαού που αποτυπώνεται σε πραγματικές δημοσκοπήσεις και όχι κατά παραγγελία" για να απευθυνθέι στα στελέχη πρώτης γραμμής να διατυπώνουν τις ξεκάθαρες θέσεις της Ν.Δ. σε κάθε ζήτημα που πάντα υπάρχει απάντηση και η ΝΔ θα είναι η παράταξη που θα κληθεί να σηκώσει την Ελλάδα στα πόδια της καθώς οι εκλογές όποτε και όταν προκληθούν θα υλοποιηθούν με φόντο το διακύβευμα της Οικονομίας".
Ο Δημήτρης Δράκος στο χαιρετισμό του επιβεβαίωσε ότι "ζούμε δύκσολες εποχές αλλά θα κριθούμε απο την εθνική ανάταξη σε επίπεδο οικονομίας διότι η κρίση είναι και κριση των αξιών και ιδίως της κοινωνίας αφού καθημερινά έχουμε κρούσματα αναλγησίας της Κυβέρνησης" για να εξηγήσει ότι οι πολίτες πρέπει να συσπειρωθούν γύρω απο τις οργανώσεις για να μιλούν οι ίδιοι οι πολίτες και όχι τα φερέφωνα άλλων εκδουλευτών. Αναφέρθηκε επιγραμματικά στα έργα που σχεδίασε, υλοποιησε ή είναι έτοιμα για εκκίνηση απο την Ν.Δ. όπως το Φιλιατρινό φράγμα που δρομολογήθηκε, ο δρόμος Γαργαλιάνοι- Ρωμανού, το λιμάνι της Κυπαρισσίας, ο εθνικός άξονας Τρίπολης μέχρι την Καλαμάτα επι Σουφλιά, ο ορεινός όγκος της Τριπύλας, το οικόπεδο για δημιουργία Διοικητηρίου που κόστισε 1,7 εκ. ευρώ, ενώ ξεκαθάρισε ότι ο Δυτικός άξονας πρέπει να συνεχιστεί γιατί θα οπισθοδρομήσει όλη η Δυτική Πελοπόννησος, καταλήγοντας ότι θα 'παραμείνουμε άκαμπτοι αγωνιστές στο καθήκον και στις αξίες μας'...
ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ...
Ο Υπεύθυνος Τομεάρχης Εργασίας της ΝΔ Νίκος Νικολόπουλος με λόγια σταράτα αναφέρθηκε στην αρχική πορεία διαγραφής του τονίζοντας ότι ορισμένοι "υποβάθμισαν τις αξίες και ήθελαν να φιμώσουν την έκφραση, αφού δεν ήθελαν κριτική αλλά πίστευσαν στο παλαιοκομματικό σύστημα" απορώντας μάλιστα πως 'είναι δυνατόν να ασκούν κριτική σήμερα στον Καραμανλή με προκλητικό τρόπο όταν οι ίδιοι ήταν υπουργοί τους' εκτιμώντας ότι αυτό τον εξοργίζει περισσότερο. Πρόσθεσε ότι 'οι πολιτικές εξελίξεις θα τρέξουν με γρήγορο ρυθμό ενώ μου έκανε εντύπωση ότι ορισμένα μέσα ενημέρωσης δεν προβάλλουν προκλητικά θέματα ουσίας' συμπληρώνοντας ότι 'ο Σαμαράς πάντα λέει τα πράγματα με το όνομά τους' κανοντας ακολούθως αναφορά στο περιστατικό του Νομού Σερρών που απαγορεύτηκε απο ταξίαρχο οι συναθροίσεις αγροτών και η κυκλοφορία πολιτών θυμίζοντας άλλες σκοτεινές εποχές, εκτιμώντας ότι αν είχε κάνει κάτι ανάλογο η ΝΔ σε ένα 24ωρο δεν θα ήταν Κυβέρνηση.
Υπογράμμισε ότι 'η Κυβέρνηση τα έδωσε όλα στα μνημόνιο πουλώντας την εθνική συνείδηση και μετά το πρώτο το νέο Μνημόνιο 2 δεν θα είναι υπεροβλή να δούμε ότι θα ακολουθήσει θα είναι οτ οριστικό ξεπούλημα αφού έχουμε υπογράψει ότι σαν χώρα εκχωρούμε όλα τα κυριαρχικά μας δικαιώματα που απορρέουν απο ένα ελεύθερο κράτος' καταλήγοντας ότι αυτό αποτελεί 'Προδοσία και μόνον...' κατά του ελληνικού λαού.
Ο Δήμαρχος Τριφυλίας Κώστας Κόλλιας εξήγησε ότι 'τέτοιες κεδηλώσεις αποτελουν τον ζωτικό μας χώρο κι εμεις απο την πλευρά μας τιμήσαμε την εντολή Σαμαρά αφού συντάχθηκαν μαζί μας οι τοπικές οργανώσεις, τα στελέχη που αγκάλισαν την πρότασή μας αλλά κυρίως ο Τριφυλιακός λαός που μας επέλεξε' λέγοντας ότι ο αγώνας που θα ακολουθήσει θα είναι Αγώνας Αρχών με πίστη σε 2 βασικές αξίες: τον ανεξαρτητο συνδικαλισμό και την ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση. Ξεκαθάρισε ότι 'η κυβέρνηση Παπανδρέου έκλεισε στους νέους Δήμους την στρόφιγγα των πόρων κόβωντας αρχικά την ΣΑΤΑ, τον Θησέα και άλλα έργα και στο τέλος θα μας αναγκάσει να πουλήσουμε την κρατική περιουσία για να ξεχρεώσουμε τους εργολάβους και για αυτό ήρθε η ώρα να αντιτάξουμε το μεγάλο ΟΧΙ απέναντι σε αυτή την προοπτική' καταλήγοντας ότι αν ζητηθει να ξεπουληθούν κρατικά ή εθνικά μνημεία του τόπου μας εμείς θα δώσουμε την απάντηση....
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων ο Σωτ. Παναγιωτόπουλος, ο Αγγ. Κωτσιόπουλος, Αντιδήμαρχοι, ο πρώην Δήμαρχος κ. Τσίγγανος, πρόεδροι των Τ.Ο. Καλαμάτας, Γαργαλιάνων και Φιλιατρών, η πολιτευτής της ΝΔ Μπέσσυ Πλέτσα, ο Πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ Γιάννης ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο δημοτικός σύμβουλος που έκοψε μαζί με την Τ.Ο. την πίτα Καλλίνικος Κυριακουλόπουλος και αρκετός κόσμος...

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη