google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ημερίδα για τον Τουρισμό την Κυριακή στην Κυπαρισσία

Ημερίδα για τον Τουρισμό την Κυριακή στην Κυπαρισσία

Η Τουριστική αξιοποίηση της περιοχής μας μέσα απο το πρίσμα των εξελίξεων για τους νέους δρόμους που ανοίγονται μέσα απο την λειτουργία της ΠΟΤΑ αλλά και την προοπτική ανάπτυξης της 'Αρκαδιάς' θα αποτυπώθεί την Κυριακή 21 Μαρτίου 11 το πρωί στην αίθουσα «Αλέκος Παπαδόπουλος» σε μια πολύ σημαντική εκδήλωση στο Δήμο Κυπαρισσίας.
Πιο αναλυτικά σε συνεργασία του Δήμου Κυπαρισσίας, με το τμήμα τουριστικής προβολής της Νομαρχίας Μεσσηνίας και το Σύλλογο ξενοδόχων και ιδιωτικών τουριστικών καταλυμάτων Τριφυλίας, διοργανώνεται ημερίδα με θέμα την προβολή της δυτικής Μεσσηνίας. Στην ημερίδα αναμένεται να συμμετάσχουν σύλλογοι και δήμοι της περιοχής της δυτικής Μεσσηνίας ενώ έχουν προσκληθεί σημαντικές προσωπικότητες απο το χώρο του τουρισμού όπως η Υπουργός Πολιτισμού Άντζελα Γκερέκου, ο Γ.Γ. του Υπουργείου Γεώργιος Πουσσαίος αλλά και εκπρόσωποι της τοπικής και Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης. Στην ημερίδα θα γίνουν σημαντικές εισηγήσεις από
  1. τον Πρόεδρο του Ε.Ο.Τ. Νικόλα Κανελλόπουλο,
  2. τον πρόεδρο της ΤΕΜΕΣ Α.Ε. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλο,
  3. τον Καθηγητή της Αρχαιολογίας Πέτρο Θέμελη,
  4. την παραγωγό γαστρονομικών εκπομπών Μυρσίνη Λαμπράκη,
  5. τον γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Κωστόπουλο και
  6. τον επιχειρηματία και πρόεδρο του Τοπικού Συμφώνου Ποιότητας Κων/νο Παπαδημητρίου,

οι οποίοι αναμένεται να τοποθετηθούν επίσημα στο θέμα και παράλληλα να ακούσουν τους φορείς της περιοχής για την ευρύτερη ανάπτυξη του τόπου μας.
Ενεργά θα συμμετέχουν επίσης οι εκπρόσωποι των καταστημάτων εστίασης, ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας, οι Σύλλογοι και φορείς της περιοχής της περιοχής μαζί με τους Δήμους της επαρχίας και όλους όσους ενδιαφέρονται για την προώθηση του τουριστικού προιόντος και αναβάθμισης της περιοχής μας.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη