google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Εργασίες διαπλάτυνσης του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στις Εργατικές κατοικίες

Εργασίες διαπλάτυνσης του επαρχιακού δρόμου που οδηγεί στις Εργατικές κατοικίες

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες διαπλάτυνσης του επαρχιακού δρόμου Κυπαρισσίας - Φαρακλάδας στην περιοχή των Εργατικών κατοικιών με στόχο τόσο την ομαλή διέλευση των οχημάτων και κατ επέκεταση την οδική ασφάλεια όσο και την δυνατοτητα ασφαλούς πρόσβασης στην ευρύτερη περιοχή που αναπτύσσεται με αρκετά γρήγορους ρυθμούς τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα ακόμα και το Σάββατο εργάζονται τα συνεργεία τα οποία κοντά στις Εργατικές μας κατοικίες έχουν προβεί στα πρώτα καλουπόματα και στην διευθέτηση μικρών τεχνικών έργων για την στήριξη του οδοστρώματος κατά μήκος της περιοχής απο το γεφυράκι κοντά στα σχολικά συγκροτήματα μέχρι τις στροφές για τις εργατικές. Στο σημείο εισόδου των εργατικών κατοικιών διαπλατύνεται ο δρόμος με έμφαση ακόμα και στα πρανή του καθώς το πρώτο σημείο επαφής θα χρησιμεύσει για την διέλευση οχημάτων ακόμα και για το Δημοτικό Κολυμβητήριο το οποίο απο του χρόνου θα φιλοξενήσει αρκετές αθλητικές διοργανώσεις. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ώστε να παραδοθεί πλήρως στην κυκλοφορία.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη