google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Σαρωτικός Α.Ο .Κυπαρισσίας με 2-0 την Σπερχογεία

Σαρωτικός Α.Ο .Κυπαρισσίας με 2-0 την Σπερχογεία

Με ένα γκολ που για να επιτευχθεί έπαιξε ρόλο και το... χέρι του Κιούτακ και ένα καταπληκτικό σουτ του Δ. Μικελάτου, η Κυπαρισσία πήρε την νίκη στο χθεσινό μεγάλο ντέρμπι της Α’ τοπικής. Η ομάδα του Χρήστου Γερολυμάτου επικράτησε με 2-0 της Σπερχογείας πετυχαίνοντας έτσι την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και
σιγά σιγά ανεβαίνει στο βαθμολογικό πίνακα.
Το ματς ήταν πραγματι- κό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο ομάδες που δικαιολογημένα συγκαταλέγονται στα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου. Οι φιλοξενούμενοι φωνάζουν δικαιολογημένα για την φάση του 13’ όταν ο Κιούτακ χρησιμοποίησε το χέρι του για να γίνει κάτοχος της μπάλας πριν πετύχει το 1-0. Στο β’ μέρος ο Δ. Μικελάτος πέτυχε ένα σπάνιας
ομορφιάς τέρμα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Το ματς ξεκίνησε με την Κυπαρισσία να μπαίνει πιο δυνατά στο γήπεδο και να δείχνει αποφασισμένη να πάρει την νίκη. Οι γηπεδούχοι ήταν αρκετά απειλητικοί στο πρώτο 25λεπτο όταν κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ αλλά και να δημιουργήσουν 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ.
Η Σπερχογεία ισορρόπησε το παιχνίδι μετά το 25’ και στο τελευταίο δεκάλεπτο του πρώτου μέρους είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες να το ισοφαρίσει, όμως και στις δύο περιπτώσεις ο Μπίζος κράτησε το μηδέν στην άμυνα της Σπερχογείας.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Οι φιλοξενούμενοι αναζήτησαν το γκολ της ισοφάρισης και είχαν κάποιες καλές στιγμές για να το πετύχουν. Στο δεκάλεπτο 60-70 είχαμε ένα πραγματικά... διαβολεμένο ρυθμό με την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω και τις δύο ομάδες να φτάνουν κοντά στο γκολ σε αρκετές περιπτώσεις. Στο 72’ όμως ο Δ. Μικελάτος με ένα εντυπωσιακό γκολ πέτυχε το 2- 0.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη