google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Η ΓΕΩΣΕ παραχώρησε στο Δήμο χώρο για δημιουργία χώρων στάθμευσης

Η ΓΕΩΣΕ παραχώρησε στο Δήμο χώρο για δημιουργία χώρων στάθμευσης

ΟΠΩΣ διαβάσαμε στην σελίδα του τοπικού http://www.radio936.gr/ είχαμε εξελίξεις για το θέμα επίλυσης χώρων στάθμευσης στην Κυπαρισσία, που εδώ και καιρό αποτελεί μέρος του κυκλοφοριακού φόρτου που παρατηρείται τους θερινούς μήνες αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Πιο αναλυτικά ο Δήμος Κυπαρισσίας ενημερώθηκε ότι υπογράφηκε από την ΓΕΩΣΕ η σύμβαση παραχώρησης για το χώρο ιδιοκτησίας του ΟΣΕ που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του Σιδηροδρομικού σταθμού και εκτείνεται μέχρι τις αποθήκες του Οργανισμού. Αναμένεται η επίσημη παραλαβή της παραχώρησης ώστε ο Δήμος να ξεκινήσει τις πρώτες εργασίες.
Υπενθυμίζεται ότι η υπογραφή παραχώρησης αποτελεί επιστέγασμα των διμερών επαφών που είχε επανειλημμένως ο Δήμαρχος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κυπαρισσίας κ. Γρηγόρης Γκότσης με τον υφυπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μιχάλη Μπεκίρη για την απόδοση και αξιοποίηση του χώρου. Ο Δήμος σύμφωνα με όσα έχουν καταγραφεί στο οικείο Δ.Σ. από τις δηλώσεις του κ. Δημάρχου, σχεδιάζει να ασφαλτοστρώσει το χώρο του ΟΣΕ ώστε να λειτουργήσει ως Πάρκινγκ, να τοποθετηθεί φωτισμός και να διαμορφωθούν φυλασσόμενοι χώροι στάθμευσης αλλά και να δημιουργηθεί κατάλληλη είσοδος στον χώρο. Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται ελάχιστα μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης με ότι αυτό συνεπάγεται για την επίλυση του σοβαρού κυκλοφοριακού προβλήματος και οι εργασίες θα ξεκινήσουν πιθανόν μέσα στο καλοκαίρι.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη