google.com, pub-4409140963597879, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Στις 3/8 τα εγκαίνια στο Κολυμβητήριο- Δημοπρατήθηκαν έργα στις πηγές Αη Λαγούδη

Στις 3/8 τα εγκαίνια στο Κολυμβητήριο- Δημοπρατήθηκαν έργα στις πηγές Αη Λαγούδη


Τη Δευτέρα 3 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν, τα εγκαίνια του νέου κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας από τον υπουργό Πολιτισμού Αντώνη Σαμαρά και τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Το κολυμβητήριο που αποτελεί κόσμημα για την 'Αρκαδιά' διαθέτει σημειωτέον πισίνα ολυμπιακών διαστάσεων η οποία θα είναι θερμαινόμενη και αρκετούς βοηθητικούς χώρους.


Το Κολυμβητήριο θα λειτουργεί στην περιοχή των εργατικών κατοικιών του Δήμου στο Ροντάκι και αποτελούσε όνειρο ζωής για τον«υδάτινο» αθλητισμό της περιοχής μέσα και από τον πολύ δραστήριο Ναυταθλητικό Όμιλο Κυπαρισσίας, ο οποίος έχει αναδείξει σπουδαίους αθλητές σε Πανελλήνιες διοργανώσεις Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν στις 6 το απόγευμα και αμέσως μετά θα γίνουν αγώνες Κολύμβησης αλλά και ένα πλούσιο εορταστικό πρόγραμμα.


ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΑΗ ΛΑΓΟΥΔΗ


ΘΕΤΙΚΗ έκβαση είχε το θέμα της δημοπράτησης των πηγών του Αη Λαγούδη με την ανάδειξη και διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου προϋπολογισμού 166.000 Ευρώ με έκπτωση 31% και ανάδοχο τον Αναστάσιο Τριάντο. Το έργο χρηματοδοτείται από την ΣΑΤΑ του Δήμου ενώ θα αναδειχθεί η ιστορική πηγή της Διονυσιάδας για την οποία υπάρχει αναφορά στις περιηγήσεις του Παυσανία. Ο Δήμος θα καταβάλλει προσπάθειες ώστε το έργο να ολοκληρωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα και μάλιστα προβλέπεται να κατασκευαστεί δίπλα Παιδική χαρά για τους μικρούς δημότες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη